≫ 

Kako je Juventus zakomplikovao Zvezdi kvalifikacije: Ovo sada čeka Stankovićev tim u Evropi!

Neće biti lako!

  • 26
zvezda radnički

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ipak će od prvog kola startovati kvalifikacije za Ligu šampiona, zahvaljujući eliminaciji Juventusa u osmini finala ove sezone!

Lion je eliminisao Staru damu, bilo je 2:1 za Juve u Torinu, ali je bilo i 1:0 za Francuze u prvoj utakmici, presudio je gol u gostima.

S obzirom na to da je Crvenoj zvezdi bilo neophodno da dalje prođu i Juventus i Barselona, već na prvoj opciji je ova kombinacija pala u vodu!

Tako će Crvena zvezda krenuti u prvom kolu u evropsku avanturu, a potencijalni rivali su Fola, Đurgarden, Linfild, Budućnost, Dlora, Dinamo Brest, Riga, Klasvik, Konah Ki, Evropa, Celje, Ararat, KuPS, Rejkjavik, Tirana, Sileks i Florijana.

Inače, žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je već 9. avgusta na programu, a utakmica je planirana za 18. ili 19. avgust, igra se samo jedan duel, što je posebna "nagazna mina" za sve - nema popravnog.

Pogledajte i galeriju tabela sa svim mogućim rivalima Zvezde u ligi šampiona u zavisnosti od opcije i toga dokle će Napoli i Lion dogurati u Ligi šampiona.

Ukoliko Zvezda ispadne iz kvalifikacija za Ligu šampiona, seli se u "stazu šampiona" u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde bi u eventualnom plej-ofu bila povlašćena, a ko su mogući rivali takođe pogledajte u galeriji.

Inače, prema rasporedu Superlige, Crvena zvezda 15. avgusta igra protiv Spartaka iz Subotice na svom stadionu, a 22. je planirano da gostuje Proleteru. Između ove dve utakmice, igrao bi se meč kvalifikacija za Ligu šampiona.

Video: Dejan Stanković o dolasku Makede i Baneta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    7. avgust 2020 | 23:09

    Idemo u ligu šampiona.. Sa kataijem spiridonović kanga makeda ivanić borjan ben gavrić nikolić možda ivanović.. Šta ćeš više.. Napred zvezda.. Bravo terzo..

  • Ja...RS

    7. avgust 2020 | 23:13

    Zvezda ovdje moze svakog da pobijedi visokim rezultatom.

  • Гоги

    7. avgust 2020 | 23:34

    Нека нам прво коло буде припремни меч за друго коло :) Идемо бре! Не бојимо се никог!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA