Zasedao krizni štab u Humskoj: Čelnici uputili poslednje upozorenje igračima

Generalni direktor Vazura i šef sportskog sektora Iliev dva sata sastančili sa strukom i fudbalerima

  • 24
FK Partizan, Savo Milošević, Milorad Vučelić, Miloš Vazura

Novi sastanci u Humskoj; Foto: MN Press

Posle slobodnog dana, koji su dobili silom prilika da “ohlade glave” i razmisle o posledicama koje je celom klubu naneo sramotni poraz od Novog Pazara, fudbaleri Partizana su se vratili na trening u petak u poslepodnevnim časovima, ali ih je tamo sačekao sastanak sa - čelnicima kluba.

Potrajalo je dobrih dva časa i svako je imao priliku da kaže ono što mu “leži na pameti”, saznaje Telegraf.rs.

Generalni direktor Miloš Vazura i šef sportskog sektora Ivica Iliev, zajedno sa trenerom Savom Miloševićem i kompletnim stručnim štabom, razgovarali su sa igračima, najviše onim najiskusnijim u ekipi, o akteuelnom momentu, razlozima slabe igre u prethodne dve utakmice i, pre svega, uputili im poslednje upozorenje da se stabilizuju, shvate čiji dres nose i daju sve od sebe da poprave štetu koja je načinjena.

Takođe, fudbalerima je predočeno da trener Savo Milošević ima apsolutno podršku kluba, koji stoji iza njga i da mu pozicija ni u jednom scenariju nije ugrožena, što se ne odnosi na igrački kadar, koji će, u slučaju da se slični propusti ponove, trpeti i teže posledice od promena u timu.

Još uvek nije definitivno poznato kakve će “rezove” Savo Milošević napraviti u timu za sutrašnju utakmicu sa Javorom u Humskoj, niti se o toma rspravljalo na pomentom sastanku, ali je jasno da će jedna od posledica slabih izdanja protiv Napretka i Novog Pazara biti upravo rotacije u startnoj postavi, koje je struka najavila još pre dva dana.

Video: Komična situacija sa meča Napredak - Partizan: Sudija pokazao 10 minuta nadoknade, pa menjao na 5

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramotno

    8. avgust 2020 | 11:32

    A ko upućuje,,poslednje upozorenje,, ovima u foteljama?Pitaj boga koliko igračima kasne plate,morate da shvatite da vam u klubu ne igraju ljudi poput Saše Ilića koji igra iz ljubavi,igraju vam stranci i tim strancima je motiv plata,a nema plate ko zna koliko dugo,Pokrali ste dovoljno nemate kredita,niste ga dobili ni onom duplom krunom,jer prstom niste mrdnuli,Savo se bori kao lav za ekipu,ali ne može da motiviše dovoljno igrače,ovaj trio VVV treba da napusti ne samo Partizan,već i ceo srpski fudbal.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. avgust 2020 | 11:50

    Свака част управи како ради, залаже се и плаћа...средиће се и да Јавор "падне" због мира у кући..макар и пеналом у 88 мин

  • T

    8. avgust 2020 | 11:56

    Zasto je sramotni poraz to je valjda dobro za nas fudbal, da je srece da neko drugi osvoji prvenstvo i da se nevrti sve oko Zvezde i Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA