≫ 

Milošević priznao da je hteo da podnese ostavku! Otkrio i zašto je ostao na klupi Partizana

Veruje da će se ekipa trgnuti i vratiti na nivo iz prvog dela prošle sezone

  • 32
Savo Milošević Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Savo Milošević priznao je da je razmišljao o ostavci posle neuspeha Partizana u Novom Pazaru i poraza od povratnika u Superligu Srbije 3:2 posle dva preokreta.

Na tom meču Pazarci su poveli pogotkom Nedeljkovića sa penala, preokrenuli su svojim golovima Suma i Asano u drugom poluvremenu, ali se onda desio novi udarac koji je naterao Miloševića da posumnja i u sebe i u ekipu.

- Ceo život trpim udarce i preživljavam, to vas čini jačim, ali morate da vidite svrhu toga, krajnji cilj i povratni rezultat. Ako nema povratne informacije, kao što sam video u Pazaru, onda sam se pitao zašto ja trpim udarce, koji je smisao i cilj toga - rekao je Milošević na konferenciji za medije pred meč sa Mačvom (nedelja, 20.30).

Milošević je dodao da njegovoj ekipi fale "trka i agresivnost". S tim u vezi je naveo i podatak da su igrači lani u proseku trčali po 11 kilometara, sada ni deset i onda se u igri direktno vide njihovi nedostaci kao izraženiji.

Sve to desilo se kada je, kako Savo kaže, tim shvatio da može da igra jako dobar fudbal, a tek posle Pazara je po prvi put rekao da on ne snosi krivicu za poraz u poslednjih godinu i po dana koliko je na klupi. Na pitanje da li je razmišljao o ostavci, otvoreno kaže da jeste.

- Da, jesam. Realno je suviše rano da se odustaje. Nisam neko ko odustaje i ne idem linijom manjeg otpora i nisam neko ko će posle jedne utakmice prestati da se bori. To su osnovni razlozi što sam odlučio da nastavim da se borim. Pa ćemo da vidimo dalje da li to ima smisla ili ćemo biti pogaženi - rekao je Milošević.

Da podsetimo, Partizan i Javor igraju u nedelju, a crno-beli posle dva odigrana kola imaju tri boda, što je trenutno dovoljno dobro za osmo mesto tabele. Proleter, Spartak, Vojvodina i Crvena zvezda na prva četiri mesta imaju po maksimalnih šest bodova.

Video: Zoran Tošić blista u Kini: Bivši igrač Partizana se poigrava sa rivalima u novom klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • As

    8. avgust 2020 | 13:07

    Cela Srbija vidi da nemas kvalitet a ti kao to ne vidis Savo. Vidis ti to dobro al jos nekoliko meseci po 20000 evra nije za bacanje.

  • Rade

    8. avgust 2020 | 13:42

    Imas li karakter ? ODLAZI VISE

  • Zvele

    8. avgust 2020 | 12:59

    U fazonu držite me oću da skočim sa mosta .Beži bre folera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA