≫ 

Roho ispričao kako je isprozivao Ibrahimovića na utakmici Junajteda

Žoze Murinjo je morao da ih razdvaja

  • 0
Zlatan Ibrahimovic, Markos Rojo Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Nekadašnji defanzivac Mančester junajteda Markos Roho ispričao je kako se svojevremeno sukobio sa saigračem Zlatanom Ibrahimovićem u svlačionici nakon što je otvoreno isprozivao Šveđanina na terenu.

Bilo je to u poluvremenu jedne utakmice na Old Trafordu, a čak je i trener Žoze Murinjo morao da se umeša kako bi ih razdvojio.

- Tražio je da mu dodajemo sve lopte. Vodili smo sa 1:0 i držali posed. Igrao sam štopera i u jednom trenutku umesto njemu dodao sam loptu Pogbi. Onda je Zlatan počeo da me psuje. Uzvratio sam mu, rekao: "Zaveži, Nosati, samo bi ti da igraš". Žestoko smo se posvađali, a kad smo ušli u svlačionicu seo sam na svoje mesto.

- Ibra je ušao besan, šutirao stvari. Pogledao me i rekao: "Šta si ti to meni rekao?", a ja sam mu uzvratio. Suprotstavio sam mu se, ali sam se duboko u sebi nadao da će nas neko razdvojiti jer bi me Zlatan ubio. I krupni Englezi su nas razdvojili. Murinjo je urlao i vrištao, bio je to veliki nered u svlačionici - ispričao je Roho.

Argentinac je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u argentinskom Estudijantesu.

Video: Kaća Grujić o vezi sa Gobeljićem: Svi su već saznali, vidi se da sijam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA