≫ 

Embape na spisku igrača PSŽ-a za meč s Atalantom: "Sveci" se nadaju da će zaigrati bar kao rezerva

Ima li zaista razloga da navijači Svetaca malo odahnu ili je ovo samo taktički potez struke francuskog kluba?

  • 0
Paris Saint Germain - Saint Etienne Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Embape biće u sastavu svog kluba za utakmicu sa Atalantom u Ligi šampiona što je podgrejalo nade Parižana u povoljan ishod četvrtfinala elitnog takmičenja.

Kilijan Embpape se povredio u finalu Kupa Francuske sa Sent Etjenom kada je PSŽ pobedio na penale 24. jula.

Embapeu je tada žestoko uklizao Loik Perin, napustio je igru odmah i kasnije hodao uz pomoć štaka zbog čega je doveden u pitanje završetak sezone.

I dok Marka Veratija nema među putnicima u timu PSŽ-a, Embape, koji je još uvek neizvestan za sam meč, bar je u avionu sa saigračima.

- Rok je kratak, super-kratak. Pričali smo sa doktorom i odlučili da se opet sastanemo u subotu i vidimo u kojoj je Kilijan fazi i da li je moguće da igra protiv Atalante makar sa klupe. Ali ne očekujem previše - rekao je Tomas Tuhel, trener PSŽ-a pre nekoliko dana.

Iako je Verati bio bliži tome da se posle povrede na treningu oporavi i bude na putu za Portugal, to se neće desiti, a zanimljivo je da se u međuvremenu čak i Tuhel povredio.

U međuvremenu su se odmorili Nejmar, Markinjos, Di Marija, Tijago Silva, Ikardi, Tilo Kerer i Kimpembe, dok će Lajvin Kurzava propustiti utakmicu zbog problema sa butinom.

Da podsetimo, utakmica Pari Sen Žermena i Atalante se igra u sredu 12. avgusta od 21 sat, a Pari Sen Žermen bi se u polufinalu Lige šampiona našao prvi put od sezone 1994/1995, dakle posle punih 25 godina.

Video: Stanković o Kangi i da li se savetovao sa Božovićem i Milojevićem koji su radili s njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA