Petrović zaokružio godinu u Zvezdi i birao najbolji momenat: Debi u LŠ i pobeda nad Olimpijakosom

Prošle godine u ovo vreme stigao je na Marakanu kao prvotimac

  • 1
FK Crvena zvezda Njegoš Petrović rođendan

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović pozvao je na oprez pred meč sa Mačvom u Superligi,  a istom prilikom je obeležio i prvu godinu u dresu crveno-belih prisetivši se najlepšeg momenta do sada.

Petrović tvrdi da je Zvezda u dve utakmice i sa dve pobede po 3:0 pokazala da je dobro radila na pripremama, ali i da njeni prvotimci osećaju umor zbog čega tek za nekoliko nedelja treba očekivati "pravu formu".

- Već četiri godine igram seniorski fudbal, međutim imam 21 godinu i još uvek spadam u grupu mlađih igrača. Nikada se nisam bolje osećao u karijeri, posebno poslednjih šest meseci. Sigurno da mi je najlepši momenat u Crvenoj zvezdi debi u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i pobeda od 3:1 - rekao je Petrović koji je potpisao ugovor pre tačno godinu dana.

Iako mu je poslednjih šest meseci bilo vrlo berićetno kod Dejana Stankovića, mučio je muku i sa povredom zgloba zbog koje nije odradio cele pripreme sa ekipom.

- Zbog povrede sam morao da izostanem sa većeg dela rada na terenu, ali sam što se tiče teorijskih zahteva bio u potpunosti uključen. Oduševili su me uslovi rada na Divčibarama, od terena preko hotela i moram da kažem da se ne bih bunio da svake godine pripreme odrađujemo u Srbiji - naglasio je Petrović.

Da podsetimo, Zvezda je u prva dva meča pobedila Novi Pazar i Radnički sa po 3:0, a meč sa Mačvom je na programu u nedelju od 18 sati i 30 minuta u trećem kolu Superlige Srbije.

Video: Zoran Tošić blista u Kini: Bivši igrač Partizana se poigrava sa rivalima u novom klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA