≫ 

Transferi: Vulićev menadžer otkrio Telegrafu s kim pregovara u Italiji i šta Zvezda može da očekuje

Na Telegraf Sportu pratite sve najnovije informacije sa fudbalske pijace

  • 14
Miloš Vulić

Foto: MN Press

Najvažnije vesti za nedelju 9. avgust:

 

* Miloš Vulić pregovara s Italijanima, Krotone najkonkretniji

* Nejmar i PSŽ pregovaraju oko novog ugovora

* Čelsi želi levog beka Reala Serhija Regijona

* Panatinaikos našao zamenu za Makedu koga Zvezda želi

* Liverpul je doveo zamenu za Endija Robertsona

* Karlos Tevez produžio ugovor s Bokom

* Benfika posle Kavanija dovodi i Vertongena

* Ronaldo u Pari Sen Žermenu? Mediji pišu da su počeli pregovori

* Pešukić se vratio u Partizan, ali crno-beli i dalje tragaju za bekom

Uživo:

 

22.30 - Dosta se ovog popodneva nagađa oko sudbine veziste Crvene zvezde Miloša Vulića. Telegraf.rs je zato stupio u vezu sa njegovim menadžerom Ivicom Pavlovićem koji nam je objasnio čitavu poziciju njegovog klijenta u pregovorima sa italijanskim timovima.

- U Italiji sam i pregovaram sa par klubova koji imaju interesovanje za Vulića. Ne bih da licitiram s brojevima, kada bude konkretno Zvezda će biti obaveštena prvo, a tek kada bude završeno i mediji. Igrač je miran i srećan u Zvezdi s Dejanom Stankovićem. Koncentisan je na igre i na Ligu šampiona i prvenstvo - poručio je Pavlović u izjavi za naš portal.

Prethodnih dana, Krotone se najčešće dovodio u vezu sa transferom Vulića, a prema informacijama do kojih smo došli, taj klub je i najkonkretniji u ovom trenutku.

Miloš Vulić posle utakmice sa Totenhemom, Foto: Telegraf.rs

22.05 - Zanimljivu vest je objavio engleski San, a to je da Barselona želi vezistu Mančester Sitija Bernarda Silvu. Katalonci su navodno spremni da ponude defanzivca Nelsona Semeda uz novac, ali je pitanje da li je Gvardiola zainteresovan.

 

21.45 - Preokret! Izgledalo je da će Norič uspeti da se dokopa mladog veziste Čelsija Itana Ampadua, ali će Velšanin sledeće sezone ipak igrati u Premijer ligi. Informacije iz Engleske govore da je Fulam njegova sledeća destinacija. Zanimljiv transfer.

21.10 - Čelsi želi novog levog beka i to Španca Serhija Regijona iz Reala koji se uskoro vraća sa pozajmice u Sevilji. Problem je samo što "Plavci" prvo treba da prodaju Emersona Palmijerija ili Markosa Alonsa pre nego što krenu u kupovinu novog bočnog defanzivca. Regijona prati i Napoli.

 

20.30 - Pari Sen Žermen i Nejmar su počeli pregovore oko novog ugovora. Želja "Svetaca" je da povećaju primanja Brazilcu i izbiju mu iz glave ideju o povratku u Španiju gde ga tradicionalno mame Real i Barselona.

19.53 - Mateo Genduzi je višak u Arsenalu, ali mu ponuda ne nedostaje. Posle Barselone, Juventusa i Viljareala i Pari Sen Žermen se spominje kao potencijalni kupac igrača na koga Mikel Arteta ne računa.

 

19.45 - Vezista Čelsija Tijemuje Bakajoko spreman je da se odrkene polovine plate kako bi prešao u Milan. Problem je međutim, što "Rosoneri" nemaju 20 miliona evra za obeštećenje koje londonski tim traži.

19.00 - Norič se nije dugo zadržao u Premijer ligi, a sledeće sezone u Čempionšipu probaće ekspresno da se vrati u elitu. "Kanarinci" žele da pojačaju vezni red, a želja je mladi Velšanin Itan Ampadu koji se vratio u Čelsi posle pozajmice u Lajpcigu.

18.45 - Samo još papirologija deli Brazilca Vilijana od potpisa za Arsenal. "Tobdžije" će dovesti veliko pojačanje tokom nastupajuće nedelje i to za džabe iz redova velikog rivala Čelsija.

 

18.16 - Crvena zvezda još nije prodala nijednog fudbalera u prelaznom roku, iako se to najvljivalo tokom proleća, a kako sada stvari stoje prvi bi klub mogao da napusti Miloš Vulić. Vezista crveno-belih ima ponude iz Italije, a posle Krotonea sada se dovodi u vezu sa Veronom. Klub Darka Lazovića je, prema novodima Mozzart Sporta, ponudio 2 miliona evra, videćemo šta na to kažu na "Marakani".

18.00 - Jedan od najboljih fudbalera Bornmuta Džošua King nalazi se pred oslaskom iz ovog kluba. Reprezentativac Norveške ne mora da brine, ima dosta zainteresovanih klubova, a pored čak deset premijerligaša, kao i Rome i Lacija i Pari Sen Žrmen se spominje kao potencijalna nova destinacija.

 

17.46 - Grčki Panatinaikos se izgleda pomirio sa odlaskom Federika Makede, kojeg ozbiljno želi i Crvena zvezda, pa je već locirao i potencijalnu zamenu za Italijana. Biće to Brazilac Džeronimo Ronan (25) koji nastupa za portugalski Rio Ave, a u prethodnoj sezoni je postigao šest golova na 24 utakmice u Pimeiri.

Federiko Makeda

Sve bliži Zvezdi: Makeda; Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

17.35 - Milan će ovoga leta dovesti novog krilnog napadača, a na "San Siru" se razmatraju čak četiri kandidata: Džesi Lingard (Mančester junajted), Federiko Kjeza (Fiorentina), Đerar Deulofeu (Votford) i Milot Rašica (Verder).

17.22 - Dogovoreno! Južnoafrički napadač Lajl Foster (19) prelazi iz Monaka u portuglasku Vitoriju iz Gimaraeša. Godišnje će zarađivati 1,5 miliona evra.

 

17.15 - Povratnik u Premijer ligu Vest Bromvič Albion nastoji da se pojača, a glavna defanzivna meta je iskusni štoper Brajtona Šejn Dafi. Pored njega, trener Slaven Bilić finišira i dovođenje Hrvata Filipa Krovinovića koje je prethodne sezone nastupao kao pozajmljen igrač na "Hautornsu" iz Benfike.

17.00 - I Fiorentina ima velike ambcije na transfer pijaci ovog leta, a meta kluba sa "Artemio Franki" biće novi napadač. Dva su kandidata - Šištof Pjontek (Herta) ili Andrea Beloti (Torino). Loša vest za Dušana Vlahovića koji će imati ozbiljnu konkurenciju sledeće sezone.

16.27 - Nije samo Sandro Tonali u fokusu novog trenera Juventusa Andree Pirla. Legendarni Italijan želi da dovede najbolje mlade fudbalere na Apeninima, a pored svog naslednika iz Breše hoće i mladu zvezdu Rome Nikola Zaniola, piše "Gazeta delo Sport". Ambiciozan start... 

16.13 - Zvanično! Karlos Tevez ostaje u Boki do 37. godine! Argentinac je potpisao novi ugovor sa argentinskim velikanom koji će važiti do juna 2021. godine.

 

16.00 - Melisa Redi, jedna od najupućenijih novinarki kada je Liverpul u pitanju je upravo potvrdila da je Kostas Cimikas novi fudbaler "Crvenih". Levi bek Olimpijakosa sredinom predstojeće nedelje stiže na lekarske preglede u Englesku, a biće prva alternativa za Endija Robertsona. Grcima ide obeštećenje od 13 miliona evra.

 

15.51 - Vilijan se oprostio od Čelsija otvorenim pismom navijačima londonskog kluba. Prethodnih dana se pričalo da prelazi u Arsenal, pa je verovatno samo pitanje trenutka kada će se taj posao realizovati. Brazilac je poručio da je prethodnih sedam godina u Čelsiju bilo neverovatno iskustvo i da je sad siguran da je 2013. doneo najbolju moguću odluku kada je došao među "Plavce".

 

15.26 - Marko Grujić i Hari Vilson su višak. Uprava Liverpula je poručila Jirgenu Klopu mora da ih proda da bi se skupio novac za druga pojačanja! Ovu informaciju prenosi Liverpul Eho iako je Grujić odigrao jako dobru sezonu u Herti. Nova pozajmica ne dolazi u obzir tako da će pred Nemce biti postavljena opcija - uzmi trajno ili ostavi, ali Grujić ne ostaje u klubu nikao drugačije osim čudom.

Krstenje Deteta, Darko Lazic

Foto: ATA Images

15.00 - Propali su pregovori o dovođenju Rakitića? Seviljin operativac Monći kaže da ne vidi način kako može da dovede hrvatskog internacionalca. Iako se činilo da će do dogovora doći jer je Rakitić postao višak u Barseloni, to se izjalovilo, a sportski direktor Sevilje kaže da je od danas "transfer Rakitića postao teška, ako ne i nemoguća misiija".

14.43 - Fudbaleri Napolija opraštaju se od Hozea Kaljehona koji je odigrao poslednji meč za svoj tim, sedam godina od dolaska iz Real Madrida. Umesto da se posle meča sa Barselonom vrati u Italiju, Kaljehon je ostao u Španiji jer od naredne sezone neće nositi dres napuljskog kluba.

14.10 - Trener Lajpciga Julijan Nagelsman otkrio je da je odbio ponudu Real Madrida pre povratka Zinedina Zidana, jer kaže da nije mislio da je spreman za klub Realovog kalibra.

FC Tottenham leipzig, FK Totenhem Lajpcig,

Foto: Tanjug/AP

13.49 - Lajl Foster prelazi iz Monaka u Vitoriju Gimaraeš za milion i 500.000 evra. Dobija ugovor na pet godina i početkom sledeće nedelje putuje u Portugal.

13.29 - Liverpul hoće Kostasa Tsimikasa i Grci pišu da je to već gotov posao. Liverpulski "crveni" su spremni da plate 16 miliona evra bez bonusa Olimpijakosu za 24-godišnjeg levog beka. Tsimikasov ugovor sa Pirejcima ističe za dve godine, a Liverpul se navodi kao najveći favorit da ga odvede. Redsi su inače pojačali svoju ponudu za Grka pošto je prethodna odbijena.

13.17 - Antonio Ridiger "aut", Ben Vajt "in"! Ovako u Čelsiju zamišljaju poziciju štopera posle leta, mada će imati ozbiljnu konkurenciju u vidu Liverpula da dovedu defanzivca Brajtona. Britanski San piše da su Plavci spremni da prodaju Ridigera da bi platili transfer Vajta i za sada se zna da spremaju više od 20 miliona evra.

12.54 - Trener Milana Stefano Pioli traži nova rešenja na krilu kako bi pojačao konkurenciju i među njegovim favoritima su Federiko Kijeza, Džesi Lingard i fudbaler iz Vučitrna - Milot Rašica, krilni igrač Verdera rođen na Kosovu i Metohiji. Rašica ima 24 godine i ima državljanstvo Albanije i tzv. Kosova. Karijeru je počeo u Vučitrnu, odakle je otišao u Vitese i 2018. u Verder.

 
 
 
View this post on Instagram

🪓🪓🪓A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

 

12.31 - Vranješ u teškoj poziciji između AEK-a i Anderlehta: Grci pišu da bosansko-hercegovački internacionalac ne može da ide iz Belgije za manje od pola miliona evra, ali i da AEK ne želi da plati taj novac. Anderleht ga je kupio baš od AEK-a za 3,2 miliona pre dve godine,  pa hoće da povrati bar deo uloženog novca, a jedina opcija da se to desi je da Vranješ sam od ugovora plati sebi izlaz i ode natrag u Grčku.

Sandro Tonali

Foto: Guliver/Paolo Rattini/Getty Images

12.15 - Pirlova prva želja je Sandro Tonali, vezista Breše, a italijanski mediji pišu da Juventus menja transfer taktiku, te da se od Žoržinja (Sarijev pik) okreće Tonaliju. Imaće ozbiljnog protivnika u vidu tima Intera, ali bi baš Pirlo kao učitelj Tonaliju mogao da bude glavni adut Juventusa.

11.59 - Fejenord je produžio ugovor sa Maruanom Azarkanom. Očekuje se da narednih godina od njega klub zaradi lep novac, a Azarkan je dobio ugovor do 2023. godine.

11.41 - Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero kaže da ni sam nije verovao da će Andrea Pirlo postati trener, ali veruje da može da bude i bolji od Zinedina Zidana, osvajača tri uzastopne Lige šampiona s Realom.

"Nije fer poređenje jer je Zidan već radio sa mlađim kategorijama Reala i bio je asistent kada je trener bio Karlo Anćeloti, ali Pirlo ima sve što je potrebno da bude bolji čak i od Zizua", tvrdi Del Pjero.

11.31 - Lil ozvaničio saradnju sa Anhelom Gomesom, ugovor je potpisan na pet godina.

 

11.07 - Kristijano Ronaldo i PSŽ?! Nekolicina stranih medija piše da se Ronaldov menadžer Mendeš zato sastao sa sportskim direktorom Parižana Leonardom.

10.55 - Degenek u Al-Ahliju! Tako bar tvrdi portal "Erem news" koji kaže da je dosadašnji igrač Crvene zvezde pojačao ekipu Vladana Milojevića za tri miliona evra.

FK Rad - FK Crvena zvezda

Foto: Marko Jovanović

10.10 - Benfika možda dobije Vertongena kao slobodnog igrača. Belgijanac je objavio fotografiju iz Portugala, baš u periodu kada se piše da je spomenuti klub spremio za njega ugovor. Za sada je samo na nivou glasina, ali s obzirom na to da je portugalski klub već doveo Edinsona Kavanija, ne bi čudilo da Vertongen bude sledeći.

09.48 - Periša Pešukić se posle pola godine vratio u Humsku sa pozajmice iz podgoričke Budućnosti. Desni bek koji je prošlog jula stigao u tabor crno-belih nije pokazao dovoljan kvalitet za odbranu srpskog kluba sa kojim trenira dok se ne nađe novi klub za pozajmicu i dalje kaljenje.

09.21 - Čelsi je zainteresovan za kupovinu Džona Stounsa koji će verovatno biti prodat iz Mančester Sitija jer Pepu Gvardioli navodno više ne treba. Engleski mediji pišu da bi dvadesetak miliona funti zadovoljilo Građane iako je Stouns pre četiri godine iz Evertona došao za čak 47 miliona (52 miliona evra). Dolaskom Nejtana Ejka, čini se da je sudbina Stounsa u Mančesteru zapečaćena.

09.00 - Totenhem ozvaničio interesovanje za Ejnslija Mejtland Najlsa, pa bi 22-godišnja zvezda Tobdžija koju su Mikel Arteta i klub stavili na prodaju mogla da završi najomraženiji transfer među navijačima Arsenala. S obzirom na to koliko se ne vole u Severnom Londonu, nema sumnje da bi Mejtland-Najls doživeo "vruću" dobrodošlicu na Emirejtsu kao igrač Totenhema. Očekuje se da Arsenal traži oko 33 miliona evra (30 miliona funti), ali da bi pristao i na 22 miliona (20 miliona funti).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    9. avgust 2020 | 10:35

    Uprava napolje!!!

  • Cc

    9. avgust 2020 | 09:53

    Jesu to oni pesukic i vujacic kojih ste predstavili kao ramosa i pikea hahaha

  • Đole

    9. avgust 2020 | 22:30

    Hehehe 2 miliona. Pa kakva je to z. bez 4 milki da se Terza ne upušta u pregovore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA