≫ 

Ne potcenjujemo Gibraltar, ali još ne mislimo o njima: Stanković o prvom rivalu Zvezde na putu do LŠ

Prva reakcija trenera srpskog šampiona posle UEFA žreba

  • 3
Dejan Stanković

Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da njegova ekipa neće nipodaštava nijednog rivala, pa ni tim Gibraltara sa kojim će se crveno-beli sastati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zvezda će startovati od prvog kola kvalifikacija, a UEFA žrebom od nedelje u podne je odlučeno da dobije jednog od najlakših mogućih rivala, gde su u kombinaciji bili još i Konah Ki i Fula Eš.

- Ne potcenjujemo nikog. Igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti duelu sa gibraltarskim predstavnikom. Poštujemo svakog rivala, Europa je šampion države i nema prostora za potcenjivanje - decidno je poručio Stanković za klupski sajt.

Zvezda je dobro startovala u Superligi Srbije sa dve pobede, ali i izazovi u kvalifikacijama slede vrlo brzo pošto se meč igra 18, ili 19. avgusta.

- Znamo šta nas očekuje, pripremamo se za izazove na svim frontovima, ali volim da o utakmicama razmišljam tek kad dođe vreme za to. Mi do susreta sa Europom imamo prvenstvene mečeve, tako da idemo korak po korak. Imamo jasne ciljeve i u Superligi, pa i u evropskim takmičenjima, ali kažem, fokusiran sam na prvog narednog rivala. O Europi ćemo razmišljati kad dođe vreme za to - poručio je Stanković.

Video: Stanković o Kangi i da li se savetovao sa Božovićem i Milojevićem koji su radili s njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    9. avgust 2020 | 14:20

    Taman posla da ih potcenimo kvalitet naseg fudbala je takav da ni ovakve gromade od ekipe ne bi smeli da potcenimo.

  • Ja...RS

    9. avgust 2020 | 16:06

    Uliva im jedno 9-10 komada neka ostanu upamceni po necemu. 😂😂

  • Samo Realno

    9. avgust 2020 | 23:57

    E moj Deki,ti kao fudbalska gromada,gledam te kako gubiš vreme u ništa,daješ se maksimalno,pokušavaš od ništa da napraviš nešto,ali od ništa dobiješ samo ništa i gde tvoje godine gubiš,žalosno.Ako te zadovoljava to što ćeš bit prvak Srbije i osvojiti koji kup,to je i suviše malo za nekog ko je tvoga ranga.Izdrži još ovu sezonu i onda traži nešto što je na većem nivou,tamo gde je tvoje mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA