Seltik i Legija se mučili sa prvakom Gibraltara: Mrkela pozvao na oprez, ali naveo i prednost Zvezde

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zadovoljan je žrebom za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 4
Mitar Mrkela

Foto: Printscreen/You Tube/FK Crvena zvezda

Crveno-beli su za rivala dobili gibraltarsku Evropu i makar na papiru bi trebalo da imaju relativno lak posao na staru kvalifikacija.

- Zadovoljan sam žrebom. Još juče, kada se lista potencijalnih rivala svela na tri ekipe, bilo nam je jasno da je moglo biti teže. Ekipa Europe je šampion svoje zemlje i svakako moramo biti oprezni - upozorio je Mrkela u izjavi za klupski sajt.

Kao posebno pozitivno, izdvojio je to što će u jednom meču Zvezda biti domaćin i neće biti opterećena i troškovima putovanja, ali ni trošenja energije igrača.

- Dobro je da ne moramo na dalek put i da ćemo mi biti domaćini. Naravno, idemo korak po korak. Setite se kako je Seltik prošao pre nekoliko godina protiv šampiona Gibraltara, a namučila se i Legija prethodne sezone - rekao je Mrkela.

Da podsetimo, termini odigravanja utakmica prvog kola kvalifikacija su zakazani za 18. i 19. avgust, a Zvezda će probati da i treći put zaredom dospe do elitnog takmičenja, pošto je to u prethodne dve godine uspevala pod trenerskom palicom Vladana Milojevića.

Video: Mrkela: Jedan veliki klub se javio za Degeneka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    9. avgust 2020 | 14:20

    Мркела стручњаку.. Можеш ли играча неког да продаш?

  • RS

    9. avgust 2020 | 21:07

    Samo negativni komentari, kakav smo mi to narod, ajde malo pozitive ljudi, mitar je samo rekao da se moze kiksnuti, i upravu je, svakoga protivnika treba shvatiti ozbiljno

  • Ja

    9. avgust 2020 | 18:26

    A to je Mrkela. Ja mislio slika Djukanovica iz skupstine sa tom maskom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA