≫ 

Da se jedan telefonski poziv drukčije završio, Zizu se ne bi vratio u Real: Nemac je tad odbio posao

Trener Lajpciga Julijan Nagelsman kaže da je u jednom trenutku bio nadomak klupe Real Madrida

  • 0
Julijan Nagelsman, Fk Lajpcig

Foto: AP/Tanjug

On je u razgovoru za špansku Marku ispričao da je imao ponudu "kraljevskog kluba" u trenutku pre nego se na njegovu klupu vratio Zinedin Zidan, ali da nije mislio da je spreman za takav izazovu.

Iako važi za jednog od najperspektivnijih mladih trenera Evrope, Nagelsman se iz te priče povukao.

- Pričali smo telefonom, ali sam na kraju odlučio da ostanem jer sam mislio da vreme nije pravo za mene da idem u Real Madrid. Bio sam jedan od kandidata i to na najužoj listi, što je za mene bilo vrlo važno. Vodio sam dobar razgovor sa izvršnim direktorom Reala Hoze Anhelom Sančezom i dogovorili smo se da to nije pravi korak u tom trenutku, ali i da ćemo pričati u budućnosti ako Madridu bude trebao trener, a ja budem slobodan - objasnio je Nagelsman.

Zidan se na Santjago Bernabeu vratio prošle godine u martu, posle nekoliko loših epizoda Julena Lopetegija i Santjaga Solarija.

Uspeo je da vrati ekipi titulu prvaka Španije, ali je kao i lani ispao rano u Ligi šampiona. Za to vreme Nagelsman za Lajpcigom i dalje "jaše" u elitnom takmičenju jer ga tek očekuje četvrtfinalni susret sa Atletiko Madridom.

Video: Reakcije Dejana Stankovića za vreme prijateljske utakmice Zvezde i Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA