≫ 

Klop mora da proda Grujića: Uprava Liverpula stavlja Srbina na "listu za odstrel" ovog leta

Liverpul i Marko Grujić se verovatno rastaju, a ništa drugačija situacija nije ni sa Harijem Vilsonom, javlja Liverpul Eho

  • 4
Marko Grujić

Foto: AP/Tanjug

Uprava kluba je odlučila da proda igrače da bi dobila novac za transfere prioritetnijih, mada su obojica imala dobre sezone na pozajmicama.

Grujić je daleko bolje prošao u Herti iz Berlina gde su ga odmah prihvatili još u prvoj sezoni, dok je Vilson odigrao solidno za Bornmut u Premijer ligi mada nije uvek bio starter.

Zbog toga je za Marka logičan izbor da ostane u Nemačkoj, ali je problem što engleski klub sada ne prihvata mogućnost nove pozajmice - samo kupovina, jer je uprava Liverpula poručila Jirgenu Klopu da proda Grujića.

U suprotnom, Klop bi morao da osmisli kako će konkretnije da upotrebi srpskog igrača koga prema onome što pišu Englezi, samo čudo može da zadrži na Enfildu.

Vilson je privukao pažnju Sautemptona, Aston Vile i Njukasla, ali i Lidsa koji je promovisan kao novi premijerligaš. Što se Grujića tiče, procenjuje se da će moći da ide za dvadesetak miliona funti, što je oko 22, 23 miliona evra.

Klub namerava da proda i Đerdana Šaćirija ovog leta kako bi mogao da kupi Dejvida Bruksa iz Bornmuta, mada je poprilično visoka cena postavljena na 35 miliona funti (38 miliona evra).

Jedna od prioritetnih meta Redsa za dovođenje ostaje i Tijago Alkantara koji košta oko 30 miliona evra, dok je Klopu rečeno da pojača i navalu.

To mesto bi mogao da popuni "domaći" igrač Rajan Bruster koji se dobro pokazao na pozajmici u Svonsiju.

Liverpul i dalje pregovara sa Noričom u vezi sa Džamalom Luisom za koga je klub sa Mersisajda bio spreman da ponudi 11 miliona evra, ali iz Noriča traže da se ta cifra duplira.

Kada je reč o sudbini Grujića, on je u Herti proveo dve godine na pozajmicama, a pre toga je bio i godinu dana u Kardifu.

Došao je u Liverpul 2016. godine u januaru za sedam miliona evra iz Crvene zvezde, ali od tada do sada nije uspevao da se nametne na ukupno 14 utakmica za Redse za koje je upisao jednu asistenciju u prvom timu.

Posle Novog Pazara i niškog Radničkog na Marakani, Zvezda danas (18.30) igra s Mačvom u Šapcu i opet je veliki favorit. Sve sem dvojke, na koju je kvota 1,20, bilo bi iznenađenje. A pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) nosi kvotu 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva – Zvezda.

Partizan se obrukao u Novom Pazaru i večeras (20.30) traži iskupljenje protiv Javora u Humskoj. Kec je 1,15, a kombinazzija 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Javor.

Video: Zvezda dobila najlakšeg rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • spaso

    9. avgust 2020 | 17:28

    Jos jedan laznjak made in zvezda.jovic grujic i svi ostali povratnici..nema ovih iz kine..ne znaju se sami vratiti..macak u vreci je otkriven

  • sims

    9. avgust 2020 | 19:30

    Bitno je da promeni zemlju,imamo 5% d transfera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA