Zvezdin rival se lepim rečima obratio posle žreba za LŠ, stigao i gospodski odgovor crveno-belih

Evropa se raduje što dolazi u glavni grad Srbije

  • 5
FK Evropa

Printskrin: Instagram/europafc

Nedugo pošto su saznali da će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona morati na noge Crvenoj zvezdi, šampion Gibraltara Evropa se lepim rečima obratio crveno-belima putem Tvitera.

Podsetimo, Evropa bi na Marakani trebalo da gostuje 18. avgusta u 21 čas, kako su rekli iz Zvezde, ali vredi pomenuti da se još čeka potvrda iz Gibraltara odakle je stigla jasna poruka:

- Čast nam je što nas je žreb spojio sa evropskim velikanom kao što je Crvena zvezda i što ćemo igrati na legendarnom stadionu. Radujemo se utakmici u Beogradu - piše na Tviteru ovog kluba.

 

Nedugo zatim usledila je i rekacija crveno-belih:

- Čast nam je i zadovoljstvo što ćemo vas ugostiti. Žao nam je što vas ovaj put nećemo posetiti, ali nadamo se da ćemo u budućnosti imati šansu za to!

A podsetimo se i izjave sportskog direktora Mitra Mrkele malo posle žreba UEFA.

- Zadovoljan sam žrebom. Još juče, kada se lista potencijalnih rivala svela na tri ekipe, bilo nam je jasno da je moglo biti teže. Ekipa Europe je šampion svoje zemlje i svakako moramo biti oprezni Dobro je da ne moramo na dalek put i da ćemo mi biti domaćini. Naravno, idemo korak po korak. Setite se kako je Seltik prošao pre nekoliko godina protiv šampiona Gibraltara, a namučila se i Legija prethodne sezone - jasan je bio Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA