≫ 

Ako su Rumuni najteži, onda ćemo njih dobiti: Milošević komentarisao i žreb posle meča sa Javorom

Trener crno-beli se malo i našalio na kraju izlaganja

  • 13

Iako ima male zamerke na igru svojih pulena, trener Partizana Savo Milošević je generalno zadovoljan posle pobede nad Javorom s obzirom na to da je tokom meča bilo više pozitivnih nego negativnih momenata.

Podsetimo, crno-beli su pružili najbolju partiju od početka sezone i sa 4:0 su slavili u Humskoj.

- Moram da budem zadovoljan. Toliko više i ljut što ovakav pristup nismo imali i u prethodnim utakmicama. Kada ekipa ima pristupo od prvog do poslednjeg minuta, onda to izgleda ovako. Onda se zapitam zašto to nije mogli i pre tri, četiri dana. Na vreme smo dali golove, onda nam se utakmica otvori i teško nas je braniti u tranziciji. Jako mi je drago što nismo primili gol, bilo je bitno da povratimo samopouzdanje u defanzivi - rekao je Milošević i dodao:

- Promenili smo kompletnu zadnju liniju i tu sam imao najveći strah. Ne zbog nepoverenja u igrače, već zbog toga što su prvi put stali na teren u zvaničnoj utakmici. Uz male problemčiće, bilo je to dosta dobro.

Na pitanje da prokomentariše žreb za 1. kolo kvalifikacija za LE, gde je UEFA već odredila tri potencijalna rivala, Milošević se malo i našalio:

- Ako su Rumuni najteži od ove tri ekipe, onda dobijamo Rumune.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    9. avgust 2020 | 23:09

    Poznati ste kao kuklje kukljave ,ako je ko dobijao najlakše protivnike onda ste to vi . U krvi vam je da kukate i da se zalite ,ne zovu vas badava kalimero .

  • Kursumlija

    9. avgust 2020 | 23:06

    Gledaj ga Savo😂😂😂Sad nisi pobegulja😂😂😂😂😂

  • Dejan

    9. avgust 2020 | 23:40

    A sad krece 'patlidzan je najboljo tim u ligama petice' 😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA