≫ 

Sporan penal u Nišu, u Novom Pazaru nisu ljuti samo zbog toga: Nismo igrali protiv 11 fudbalera...

Sporno je Pazarcima i što se igra previše "seckala"

  • 12
FK Novi Pazar

Foto: youtube.com

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Novi Pazar sa 2:1 uz kontroverzan penal koji je realizovao Aleksandar Pejović.

Radnički je poveo u 14. minutu, a u 29. minutu je na 2:0 povisio Pejović sa bele tačke, odluka sudije je bila prilično kontroverzna.

Abdulaje Sise je gurnuo loptu ispred Nenada Gavrića, čiji je pad bio dovoljan da sudija pokaže na belu tačku.

Uzaludno su se dugo bunili Pazarci, glavni sudija Miloš Đorđić je ostao pri odluci, a nakon meča, oglasili su se i Pazarci.

Objavili su snimak sporne situacije uz saopštenje na svojoj Instagram stranici.

FK Novi Pazar

Foto: FK Novi Pazar

- Još jednom su se igrači Pazara borili ne samo protiv 11 protivničkih fudbalera, igra je prečesto prekidana i nije se moglo više osim minimalnog poraza postići. Verovatno će poslednju reč dati struka ali ostaje gorak ukus posle još jedne izuzetno požrtvovane partije naših fudbalera, a samo tri dana posle utakmice sa Partizanom koja nije nagrađena i u čemu je pomalo i sprečena.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Poraz, ali dobro izdanje Fudbalskog kluba Novi Pazar u 3. kolu Linglong Super lige Srbije protiv izrazitog favorita ekipe Radničkog iz Niša – 2:1(2:0) Idealni uslovi za igru, odlično pripremljen teren i tradicionalno rivalstvo dva kluba obećavalo je izuzetnu fudbalsku predstavu. Duel između FK Radnički Niš i FK Novi Pazar opravdao je sva očekivanja. Dinamična i otvorena utakmica viđena je večeras na Gradskom stadionu "Čair". Radnički je u ovu utakmicu ušao kao apsolutni favorit, barem prema izjavama pred utakmicu, a Novi Pazar je još jednom bio otpisan. "Real" sa Nišave je poslednjih sezona završavao na petom, četvrtom a pretprošle sezone čak i na drugom mestu što je u domaniciji Zvezde i Partizana prava retkost. Ipak Novi Pazar je opet pokazao da zaslužuje mesto u eliti i dokazao da će u ovoj sezoni biti ozbiljan rival i tvrd orah svakoj ekipi u Superligi Srbije. Na početku utakmice bolje se snašao domaćin i sa dva gola (drugim iz penala) prednosti završio poluvreme. Pazarci se nisu najbolje snašli u tom periodu igre iz više razloga. Već u drugom poluvremenu fudbaleri Novog Pazara su došli do svoje igre. Velika motivisanost i borba do poslednje kapi znoja dala je rezultate. Novi Pazar je u drugom poluvremenu bio ravnopravan ako ne i bolji rival što pokazuje i odnos u šutevima, 5:1 u korist Pazara. Uspeo je Pazar da stvori nekoliko dobrih prilika, da izjednači preko Ervina Kurtija i da u poslednjih 5' dođe u priliku da izbegne poraz. Još jednom su se igrači Pazara borili ne samo protiv 11 protivničkih fudbalera, igra je prečesto prekidana i nije se moglo više osim minimalnog poraza postići. Verovatno će poslednju reč dati struka ali ostaje gorak ukus posle još jedne izuzetno požrtvovane partije naših fudbalera a samo tri dana posle utakmice sa Partizanom koja nije nagrađena i u čemu je po malo i sprečena. Jedno je jasno ova ekipa je pokazala da ima karakter, da je treba podržati i da će biti ozbiljan takmac svim superligašima. Naredni rival plavih je Javor iz Ivanjice. Ovih dana kada je naš fudbalski Novi Pazar bukvalno oživeo, kada se ponovo stvorila velika euforija, kada se priča samo o fudbalu naši fudbaleri zaslužuju svo poštovanje.A post shared by FK Novi Pazar (@fudbalski_klub_novi_pazar) on

 

Video: Asano stavio tačku na najbolje izdanje Partizana ovog leta

Odličnim igrama u finišu Serije A Inter je najavio napad na Ligu Evrope, a večeras (21.00) u Dizeldorfu očekuje da četvrtfinalni duel s Leverkuzenom. Kvota na Inter je 2,05, iks je 3,45, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Leverkuzen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    10. avgust 2020 | 11:24

    Taman se toncev malo smirio prosle godine a ove godine opet poceo sa svojim sudijama

  • Sudija

    10. avgust 2020 | 15:53

    Nigde ovde nema penala, ovog sudiju poslati na duze "hladjenje" !

  • jovo

    10. avgust 2020 | 12:49

    Odmazda za pobedu protiv tudjmanovaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA