Sančo ušao u avion Borusije i raspršio nade Englezima: Nemci poslali poslednju poruku "Đavolima"

Ne odstupa Borusija od traženih uslova!

  • 1
Erling Haaland Foto: Tanjug/AP

Najveća transfer sapunica ovog leta je definitivno Džejdon Sančo, koji još nije blizu prelaska u Mančester junajted.

Adut Borusije Dortmund je otišao sa ekipom na pripreme u Švajcarsku, a poznato je da je klub dao 10. avgust kao rok za zacrtanu i željenu sumu od 120.000 evra.

Nije ni za pedalj odstupao klub od ove sume, iako je Mančester junajted pokušavao da spusti cenu, a čak se razmatrala opcija i da Đavoli ovaj novac isplate u tri godišnje rate.

Klub je objavio spisak putnika za Švajcarsku, na njemu je i Sančo, objavljeni su i snimci sa aerodroma, koji su izmamili osmehe navijačima Borusije.

Pored toga, klub je najavio obraćanje javnosti, sportski direktor Mihael Cork će reći detalje o propalim pregovorima, ali i planovima za novu sezonu.

Ipak, više puta smo bili svedoci da je u transfer periodu sve moguće, pa se i ovaj potez Nemaca može ispostaviti kao "tvrđenje pazara" i poruka Englezima da će morati da ispune sve zahteve ako baš tako žarko žele.

Svakako, Sanču ugovor sa klubom ističe tek 30. juna 2022. godine.

Video: Sadik kao Ronaldo, petom matirao golmana Javora

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    10. avgust 2020 | 12:34

    Nema sta oni da salju poruke nikome,ni jedan klub nece platit 120 miliona je rrealno ne vredi ni 100. Mancester im je nudio i previse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA