≫ 

Partizan dobio predstavnika Letonije na žrebu, biće domaćin!

Došlo je vreme za početak evropske priče crno-belih

  • 36
FK Partizan, zreb za Evropu Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Wikipedia/MN Press

Fudbaleri Partizana saznali su rivala u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. U pitanju je ekipa RFS iz Letonije, a meč će se igrati u Humskoj 27. avgusta, i igra se samo jedan meč.

UEFA je u nedelju odredila podgrupe, pa je tada bilo jasno da Partizan može da naleti na RFS i Valmeiru iz Letonije, kao i rumunski Botošani. RFS je trenutno drugi u letonskoj ligi sa 31 bodom i beži čak 10 upravo Valmeiri, dok su Botošani završili na 3. mestu u Rumuniji.

Prethodno, Crvena zvezda je dobila potencijalnog protivnika u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko eliminiše Evropu, tim Dejana Stankovića igraće protiv boljeg iz meča Dinamo Tbilisi - Tirana

Može se reći da su crno-beli imali sreće na žrebu, pre svega zbog toga što će biti domaćini i apsolutni su favoriti protiv RFS-a.

Video: Suma glavom povisio na 3:0 protiv Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    10. avgust 2020 | 13:11

    Lagano

  • da se zna

    10. avgust 2020 | 14:23

    lako je za nas..mi svoj put krcimo igrom..a stace oni sto im sudije tri kola pomazu..kuku njima ako dodju kod svoje brace u tiranu..kako da udari brat na brata...svejedno je nama ko ce daljenasi ili albanjerosi..ista kasa..mi gazimo kao sinoc..sa pola snege 5 komada..i tako do finala..da se zna ko je ko a ko niko i nista

  • 5

    10. avgust 2020 | 13:47

    TRAŽITE OD UEFE DA ZA LETONCE BRANI OVAJ "golman" JAVORA franjevci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA