Grobari na iskušenju zbog žreba PAOK - Bešiktaš: Navijati za braću, ili za interes Partizana?

Teška dilema pred navijačima crno-belih

  • 11
PAOK Bešiktaš Foto: Instagram.com/paok_fc/

Crvena zvezda je saznala imena rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a žreb su pomno pratili i navijači Partizana. Zvezda će igrati protiv pobednika duelaa Dinamo Tbilisi - Tirana, a crveno-beli će biti gost protiv koga god da igraju.

Crveno-beli su izbegli najtežeg mogućeg rivala u vidu danskog šampiona Mitjilanda, koji je zapao pobedniku meča Budućnost - Ludogorec, ali bi potencijalno gostovanje u Tirani moglo da bude nezgodno sa bezbednosnog aspekta.

Takođe, održani su i parovi u takozvanom nešampionskom putu, gde su se našle ekipe koje nisu bile šampioni, a čije države imaju mogućnost da više timova igra Ligu šampiona, a taj deo bio je interesantan navijačima Partizana.

Ono što posebno zanima Grobare jeste kakva će biti sudbina Bešiktaša i Viktorije iz Plzenja, jer njihovo ispadanje može da uslovi i pad Partizana sa mesta nosioca na žrebu za eventualni plej-of.

Može se reći da Bešiktaš nije imao sreće, pošto će gostovati PAOK-u na Tumbi, dok će Viktorija Plzenj gostovati AZ Alkmaru, što takođe neće biti lak zadatak.

Navijači Partizana u ovom slučaju dolaze u dilemu, da li da navijaju za svoj bratski klub, ili da gledaju sopstveni interes, a to je svakako prolazak Bešiktaša, kako bi crno-beli ostali sigurni iznad crte. Jedino u slučaju da ispadnu i Bešiktaš i Viktorija, crno-beli bi pali ispod crte, ali se takođe mogu nadati i ispadanju neke od ekipa u kvalifikacijama za Ligu Evrpe u uvodnim kolima, što bi ih pred plej-of svakako vratilo među nosioce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA