≫ 

Adolfo Gajić, novi napadač CSKA: Bili smo u taksiju i on je samo uperio pištolj u mene!

Argentinac pričao o velikoj stopi kriminala u domovini

  • 5
Adolfo Gajic Printskrin: Youtube

Adolfo Gajić, argentinski napadač hrvatskog porekla, nedavno je postao novi igrač moskovskog CSKA u koji je stigao iz San Lorenca!

Prema navodima ruskih medija, CSKA je dugo pregovarao sa Gajićem koji je nedavno i debitovao protiv Himkija. A upravo to je bio povod za veliki intervju koji je dao za tamošnji "Čempionat."

Gajić je pričao o tome da preko oca, doduše, vuče korene iz Italije, kao i da je ime dobio po igralu pola Adolfu Kambijasu. Takođe, priznao je i da je život u velikim gradovima Argentine težak zbog kriminala i da je i on bio žrtva jedne pljačke sa vatrenim oružjem.

- Kriminal u Argentini se razvio, posebno u velikim gradovima. Kada sam živeo u Buenos Ajresu, jednom su me opljačkali pištoljem. I sada mi je neprijatno kada se setim - počeo je Gajić priču:

- Bili smo u taksiju i razbojnik je uperio pištolj u vozača. Dao je sve što ima, telefon, navigaciju, nešto novca... Ja sam bio uplašen, iako nije pretio meni. Na kraju je uzeo samo novac od mene.

Robusni napadač je prtiznao da je imao i ponude iz Španije i Italije, pogotovo Rome, ali da je ona koju je ponudio CSKA bila daleko najbolja za njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    10. avgust 2020 | 15:44

    Cistokrvni Argentinac

  • Srp

    10. avgust 2020 | 16:13

    Ma da,roditelji hitlerovi postovaoci...hrvati pravi,cuj sinu ime dati po diktatoru koji je lriv za najveci broj ubistava u svijetu....sramite se

  • Pp

    10. avgust 2020 | 16:22

    Potomak ustaše i dobio ime Adolf po nekom tamo igraču...kako da ne, svi su ti poverovali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA