≫ 

Sjajna vest za Zvezdu: Potencijalni rival crveno-belih prodaje najboljeg igrača u PAOK

Nika NInua napušta Tbilisi

  • 1

Dinamo iz Tbilisija, potencijalni rival Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u narednih nekoliko dana ostaće bez svog najboljeg igrača Nike Ninue!

U pitanju je 21-godišnji vezista, kapiten tima i najskuplji igrač šampiona Gruzije (900.000 evra) koji je bio već viđen u Bešiktašu.

Međutim, mediji u Gruziji su javili da mu je transfer u Istanbul propao zbog toga što bi prekoračio limit broj staranaca, dok grčki ističu da će PAOK u narednim danima obelodaniti njegov transfer.

Ninua je ponikao u Dinamu i svoje najbolje partije pružio je prošle sezone, kada je sa osam golova pomogao klubu da se domogne šampionskog pehara. Ove je na devet mečeva samo jednom tresao mrežu.

Video: Sporan detalj u Šapcu: Da li je bio penal za Zvezdu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    10. avgust 2020 | 20:25

    Ljudi jeste li vi realni? Nas predstavnik u prvom kolu ma koji god bio od nasih klubova mora sa 5 razlike da prodje to prvo kolo, pogotovo Zvezda posto se jaka lova vrti u tom klubu, ovakve vesti ne trebate ni da stavljate tipa Zvezdin rival prodao ovog, onog, otisao ovamo onamo. Sramota je pricati do treceg kola. Do LS je mozda i lakse doci u kvalifikacijama iz prostog razloga sto tu igraju samo sampioni, a najjaci klub tu je tipa Seltik. Dok u LE imas mina i mina, primer West Ham, dve godine ispadaju od Astre Djurdju. I taj West Ham je ozbiljna mina da ga neko izvuce, a jaci je od bilo kog kluba u plej ofu za LS i to duplo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA