Vilijan na medicinskim pregledima u Arsenalu: Brazilac posle sedam godina raskrstio s Čelsijem

Brazilski fudbaler Vilijan nalazi se na medicinskim pregledima i sada ga samo formalnost deli od potpisivanja ugovora sa Arsenalom

  • 0
Čelsi-Vest Hem, premijer liga

Foto: Tanjug/AP

Dosadašnji igrač Čelsija nije uspeo da se dogovori sa starim klubom u vezi sa uslovima novog produžetka saradnje (dali mu dvogodišnji ugovor), pa je nedavno Arsenal uleteo kao opcija i to sa uslovima koji su odgovarali Brazilcu.

Arsenal je "iz topa" izvadio ugovor od tri godine i Standard sada javlja da se to isplaćuje jer Vilijan prelazi na Emirejts.

Očekuje se da bi momak koji je sedam godina proveo u Čelsiju, u Arsenalu trebalo da zarađuje oko 100.000 funti nedeljno (111 hiljada evra), što je ozbiljna suma kad se uzmu u obzir i godine igrača.

Godišnje to je oko 5,7 miliona evra za 32-godišnje desno krilo, koje je počev od ovog ponedeljka i papirološki završilo saradnju sa "Plavcima".

Čitavu priču potvrđuje i Vilijanov video razgovor sa nekadašnjim saigračem iz Čelsija, sada štoperom Arsenala - Davidom Luizom.

Luiz je u međuvremenu na društvenim mrežama i objavio čestitku za rođendan Vilijanu na kojoj je napisao "uvek zajedno", mada su bili razdvojeni dok je Luiz igrao za Pari Sen Žermen.

Video: Pogledajte prvenac Sadika u novoj sezoni Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA