Igramo protiv legendarnog srpskog kluba: Evo kako su Letonci predstavili Partizan navijačima

Fudbalski klub Partizan dobio je rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope i to je letonski RFS

  • 14
FK Partizan Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ovaj klub, trenutno drugoplasirani u svojoj zemlji sa 31 bodom iza Rige, našao se kao izvučen iz podgrupe u kojoj su bili još i letonska Valmeira i rumunski Botošani.

Letonci su crno-bele svojim navijačima predstavili putem svojih zvaničnih naloga na društvenim mrežama.

- Žreb UEFA za Ligu Evrope odredio je da u prvoj kvalifikacionoj rundi igrao protiv legendarnog srpskog kluba Partizana - napisali su Letonci.

Namerili su se na jačeg rivala, mada svakako nisu za potcenjivanje. Videli smo to pre nekoliko godina na Zvezdinom primeru kada su se crveno-beli pomučili sa Spartaksom iz Jurmale kao gosti.

Letonci su posle žreba objavili i motivacioni video uz koji su napisali da "uvek ima nade", mada nije do kraja jasno da li se to odnosi baš na meč sa Partizanom ili samo na naredna iskušenja u domaćem prvenstvu.

Prvo takvo iskušenje za letonski tim je ekipa Jelgave za dva dana, zatim imaju još dva meča, 16. i 23. avgusta protiv BFC Daugavpilsa i Mete.

Posle toga putuju u Beograd gde će 27. avgusta od 19 sati odigrati jedan meč sa srpskim predstavnikom u drugom po rangu evropskom takmičenju.

 
 
 
View this post on Instagram
Jo neiespējams ir nekas! 💙 Nothing is impossible! 💙 #rfs #fkrfs #optibetvirsliga #virsliga2020A post shared by Futbola klubs RFS (@fk_rfs) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czv forever

    10. avgust 2020 | 22:21

    Igrate protiv 3 najvećeg hrvatskog kluba*

  • duci

    11. avgust 2020 | 00:13

    Hahaa malo su se zeznuli taj legendarni klub je blizu tu da nije korona rado bi vam pokazali trofej koji te cini legendarnim

  • Kosta Vranje

    11. avgust 2020 | 01:01

    Sta ce ovi šabani na Partizanovim vestima?? Alooo aj u rupu..iš!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA