≫ 

Ekskluzivno najavljujem da će Haverc u Herakles Almelo: Boš šokirao medije posle pitanja o transferu

Trenera Leverkuzena očito nerviraju priče oko Haverca

  • 0
Germany Soccer Europa League Foto: Tanjug/AP

Zato je Peter Boš na konferenciji za medije posle poraza od Intera (2:1) u četvrtfinalu Lige Evrope odlučio da se posluži ironijom.

Kai Haverc već neko vreme privlači pažnju svojim igrama, a sve češće se govori kako je njegov odlazak u Čelsi izvesna stvar.

Posle gola koji je dao Interu, te priče će verovatno da postanu još učestalije, bilo da je Čelsi ili neki drugi klub u pitanju, a Boš se za početak osvrnuo na to kako je do poraza došlo.

- Izgubili smo od jakog protivnika. Nismo igrali dobro u prvih 20 minuta i imali smo problema sa Lukakuom. Onda su se stvari popravile i mislili smo da možemo da preokrenemo. Mogli smo i bolje, ali smo na kraju razočarani - rekao je Boš.

Konkretizovao je potom i šta mu je tačno smetalo na sredini terena, gde njegova ekipa nije držala sve uzde i konce pod kontrolom.

- Marcelo Brozović je imao previše prostora tu na središtu igrališta i morali smo nešto da menjamo posle 20 minuta. Što se tiče Lukakua, on je jednostavno prejak u situacijama jedan na jedan. Pomerili smo Dijabija levo jer su oni pritiskali naše igrače koji su išli široko, a pošto Godin ne voli da izlazi napred imali smo i nešto prostora da gradimo akcije - analizira Boš.

Novinare je zanimalo da li je Haverc, strelac jedinog gola Bajera u 24. minutu meča, odigrao i poslednje minute za Leverkuzen.

- Da, evo ekskluzivno mogu da najavim da će Haverc igrati za Herakles Almelo - odgovorio je Boš.

Video: Pogledajte prvenac Sadika u novoj sezoni Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA