≫ 

Večiti rivali prebacili borbu na Sud: Vuletić tužio Zvezdu za ono što za šta je već tužena

Po svemu sudeći, neće se sve završiti na saopštenjima

  • 16
Raskol, Sud, suđenje, tužba, tužbe, FK Partizan, KF Crvena zvezda Foto: Marko Todorović, Twitter/PartizanusV

Crvena zvezda i Partizan zaratili su već na startu Superlige. Još ni prvo kolo nije bilo kompletirano, već smo dobili rat saopštenjima, koji će se po svemu sudeći nastaviti na sudu.

Zvezda je prva reagovala posle utakmice Napredak - Partizan, kada je optužila sudiju Danila Grujića za tendenciozno suđenje i poklanjanje penala crno-belima u završnici, koji im je omogućio pobedu.

Nije dugo trebalo Partizanu da odgovori, a u saopštenju koje je potpisao Vladimir Vuletić bilo je i prozivki na račun Zvezdana Terzića, ali i Zvezde, koju je Vuletić nazivao "Variola Korona", a tu je iznet i pogrešan podatak da je Zvezdi u prošloj sezoni svirano 17 penala, a tačna brojka je 10, jedan manje od crno-belih.

Posle saopštenja crno-belih reagovao je i čelnik Zajednice Superligaša Aleksandar Pivić, koji je protiv Partizana podneo tužbu Disciplinskoj komisiji FSS zbog vređanja Zvezde.

Međutim, odgovorio je i Vladimir Vuletić, koji je u ime Partizana takođe podneo tužbu Disciplinskoj komisiji, zbog izdavanja Saopštenja od strane Crvene zvezde.

Iako se zabrana saopštenja i komentarisanje suđenja odnosi samo na čelnike kluba, a nije definisano konkretno kada je sam klub u pitanju, Vuletić je odlučio da "presavije tabak" i da tuži Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba sa Marakane kao odgovorno lice.

Pogledajte u galeriji i obe tužbe i istorijat sukoba Terzića i Vuletića:

Ipak, Vuletić očigledno nije znao da je komesar za takmičenje Prve lige Srbije Aleksandar Pivić već tužio Zvezdu za isto to za šta je i on sam podneo tužbu, ali Zvezda to nije javno objavljivala, sve dok se sada nije pojavila informacija nakon što je Vuletić obelodanio da je podneo novu tužbu.

Tužba protiv FK Crvena zvezda Tužba koju je Aleksandar Pivić podneo protiv Crvene zvezde zbog saopštenja; Foto: FK Crvena zvezda

Video: Vladimir Vuletić prozivao Zvezdu na aerodromu pred Partizanovo gostovanje u Evropi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fat

    11. avgust 2020 | 13:57

    A kako se terza prepoznao u nazivu variola korona?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. avgust 2020 | 14:06

    Као по обичају и навици они спинују, никакве аргументе немају, а нервозни и искомплекирани што су опет без трофеја, па вређају, причају бесмилице и сл....суд ако је непристрасан, да узме чињенице у обзир, и да их казни примерено...а чињеница је да је Груја гробар Чокот лоше судио, добио суспензију...е, то их боли, што ће овај спор да изгубе, ако се суди поштено...

  • Ćale

    11. avgust 2020 | 14:08

    A sto da ih ne tuzimo ? Srbi su i pod Turcima bili ponosni i borili se , zar da dozvolimo u 21 veku “kadija te tuzi kadija ti sudi “...?? Nije sve crveno belo ........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA