≫ 

Bugarin zario Bugarinu nož u leđa: Premijer liga diskvalifikovala pobednika Fantazija za ovu sezonu

Titulu je dobio naučnik koji istražuje rak na Oksfordskom univerzitetu

  • 0
Bugarin, Fantazi Diskvalifikovani Antonov; Foto: Prinstcreen You Tube, FPL

Engleska Premijer liga senzacionalno je diskvalifikovala originalnog pobednika Fantazija (FPL) za sezonu 2019/20. zbog navodnog kršenja pravila ove igre.

U pitanju je Bugarin Aleksandar Antonov koji vodi You Tube kanal "TooGoodFPL", a koji je na kraju sezone koja je okončana 26. jula imao 18 poena više od drugoplasiranog Džošue Bula.

Međutim, Premijer liga je ovog utorka potvrdila da je Antonov uklonjen iz FPL- zbog "kršenja pravila igre", dok je Bugarin u tvitu najavio da će tokom večeri na svom video kanalu objasniti zašto je diskvalifikovan.

- Nije mi lako, posebno jer nisam varao u igrici koju igram iz zabave. Česititam Džošui Bulu na tituli. Znam da nije želeo da je osvoji na ovakav način, a ni ja nisam želeo ovako da je izgubim - istakao je Bugarin.

Tokom popodneva pojavilo se i nezvanično objašnjenje za diskvalifikaciju Antonova, a prema informacijama iz Bugarske, njega je jedan od rivala baš iz ove zemlje prijavio FPL-u zbog rasističkih komentara na račun napadača Mančester Sitija Rahima Sterlinga, kojeg je tokom sezone Antonov vređao na društvenim mrežama.

Novi šampion Fantazija Premijer lige Džošua Bul je navijač Sautemptona i naučnik koji istražuje rak na Oksfordskom univerzitetu. On je trijumfovao u najpopularnijoj fantazi igri na svetu u kojoj je učestvovalo 7,6 miliona takmičara.

Pobedniku sleduje sedmodnevni plaćeni boravak u Engleskoj i VIP prijem na dve premijerligaške utakmice u sezoni 2020/21. po izboru.

Svetski šahovski šampion Magnus Karlsen završio je FPL sezonu u top 10 sa 42 poena manje od šampiona Bula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA