Borcu školska kontra nedovoljna za bod, Željo slavio u derbiju BiH nakon magične asistencije

Videli smo tri gola za 11 minuta drugog poluvremena

  • 0
FK Željezničar Printskrin: Facebook/SportSport.ba - Premijer Liga BiH

Fudbaleri Željezničara pobedili su ekipu banjalučkog Borca u derbiju 3. kola Premijer lige BiH rezultatom 2:1 (0:0)!

Mreže su mirovale nakon prvih 45 minuta, a onda smo u anstavku videli tri gola za 11 minuta. Najpre je Semir Štilić u 50. pogodio iz penala za 1:0, a zatim je Vladan Danilović u 56. izjednačio posle sjajnog kontranapada Borca.

Bio je to prvi gol koji je Željo primio u novoj sezoni, ali je domaćinu na kraju  tri boda i maksimalan učinak doneo Mustafa Mujezionović nakon magične asistencije Mehmeda Alispahića u 61. minutu.

- U drugom delu smo jako dobro krenuli, brzo dali gol i imali smo osećaj da utakmica ide u našem smeru i tako je i delovalo. Onda jedna greška igrača. koji nikada tako ne greši, rezultirala je golom za 1:1. Mi smo jedno pet minuta "visili." Borac je imao dva opasna napada, a bukvalno iz prve prilike su dali gol. Brzo smo dali drugi gol koji nas je stavio u komotniju poziciju, a nismo imali dovoljno lucidnosti da damo i treći gol. Borac je pretio do kraja, Vranješ je imao dobru šansu glavom. Mislim da je rezultat okej - rekao je trener Želje Amar Osim.

S druge strane, njegov kolega Vlado Jagodić je rekao:

- Bili su bolji za ovaj jedan gol. Morali smo biti aktivniji u fazi napada, te smo morali opteretiti gol Željezničara. Imali smo nameru da pokušamo da napravimo sve kako bi došli do pozitivnog rezultata. Problem je deset minuta u drugom poluvremenu. Ne mogu da shvatim kako smo reagovali. Kod 1:1 imali smo situaciju koja može biti pretvorena u nešto što smo čekali, a onda smo gol primili kao na malom fudbalu.

Željo posle tri kola ima devet bodova, dok je Borac ostao na šest, a vi u nastavku pogledajte golove i najzanimljivije detalje sa utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA