≫ 

Zvezdin bratski klub pokrenuo buru u Rusiji: Sve sudije ubuduće moraju na detektor laži

Moskovski klub je žestoko oštećen na startu sezone...

  • 10
FK Spartak Moskva

Printskrin: Youtube/Russian Premier Liga

Fudbalska bura u Rusiji počela je već od prvog kola kada je Spartak posle samo deset minuta vodio protiv Sočija sa 2:0, ali je utakmica na kraju završena remijem sa dva penala, od kojih je drugi u završnici meča bio skandalozan. I to uprkos VAR-u.

Najtrofejniji ruski klub, ali i fudbalska javnost podigla se u Rusiji, pa je čak upućen i zahtev da se glavni sudija i arbitar koji je rukovodio VAR-om, podvrgnu detektoru laži kako bi se utvrdila istina.

Spartak ne sumnja da je rezultat unapred režiran od strane sudija, prvi čovek ovog kluba Leonid Fedun najavio je čak i istupanje iz ruske Premijer lige, pa čak nisu počeli ni prodaju ulaznica za utakmicu protiv Ahmata.

Suđenjem u Rusiji, Spartak je odavno s pravom nezadovoljan, a njime sada rukovodi čuveni Mađar Viktor Kašai, koji je priznao grešku glavnog sudije Vasilija Kazarcjova kod drugog penala i najavljena je njegova suspenzija na ovu sezonu.

On i Aleksej Ješkov, koji je rukovodio VAR-om, dobili su zvaničan upit od strane Ruske fudbalske federacije da se podvrgnu ispitivanju na poligrafu. To, međutim, nije propisano u sudijskom udruženju pa je moguće da samo sudije dobrovoljno prihvate da se testiraju na detektoru laži.

Spartakovi veterani su otišli dotle da traže doživotne suspenzije za Kazarcjova, Ješkova ali i Leonida Kalošina, koji rukovodi VAR tehnologijom u ruskoj Premijer ligi i traže da se na tu poziciju dovede inostrani stručnjak.

Kako je počelo, neće se lako završiti...

Video: Moskva obojena srpskim bojama! Navijači Srbije raspevano dočekuju meč sa Brazilom

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PSŽ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    12. avgust 2020 | 08:07

    Pocelo je pocelo... Neko Mora stati kladionicama na rep. Potplacuju sve samo da ne izgube. VAR je njihova izmisljotina kako bi mogli odlucivati I tome da li je gol ili ne. Preko slusalica sudijama se govori kako da sude. Godinama nose slusalice, imaju 5 sudija na terenu I toliko spornih momenata. Sto je vise sudija, losije sudenje. Slusalice napolje, trojica sudija, njihova stoperica I igrace se cist fudbal.

  • Sojic

    12. avgust 2020 | 08:16

    Vidi se da je bratski klub, pocinju sezonu saopstenjem kao i Zvezda. Bravo bravo...

  • фебо

    12. avgust 2020 | 10:40

    Кад би код нас то заживело,после два кола не би имао више ко да суди

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA