≫ 

Voša slavi eliminaciju Bazela i Vulvsa: Novosađani startuju od 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope!

To znači da ih dve utakmice dele od grupne faze

  • 10
Fk Vojvodina Novi Sad

Foto: Nikola Tomić

Iako sezona Vojvodine u Ligi Evrope još nije počela, rezultati iz prethodne koja se privodi kraju u Nemačkoj joj veoma idu na ruku.

Šahtjor i Sevilja, napravili su ove večeri veliku uslugu igračima Nenad Lalalatovića koji će umesto u drugom, takmičenje početi tek u trećem kolu kvalifikacija za drugo po jačini klupsko takmičenje.

Naime, posle utakmica četvrtfinala Lige Evrope u kojima su ispali Bazel i Vulverhempton, stigle su lepe vesti za Novosađane, ali i još neke evropske klubove. Najpre za francuski Ren, koji je obezbedio direktan prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

To automatski povlači i pomeranja u oba takmičenja, a najveći dobitnici su Krasnodar, koji ide u plej-of za Ligu šampiona, Sparta iz Praga koja ide u grupnu fazu Lige Evrope, kao i kiparski Anortozis i naša Vojvodina koji se iz drugog pomeraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tako će Novosađani ime rivala saznati tek na žrebu 1. septembra, dok ih utakmica treće tunde kvalifikacija za Ligu Evrope očekuje 24. sedam dana nego što je prvobitno bilo planirano.

To znači i da je od grupne faze Lige Evrope dele samo dve utakmice, dok recimo ostali napi predstavnici Partizan ili TSC treba da eliminišu četiri protivnika na istom putu.

Podsetimo, to je sve zahvaljujući i činjenici da su Novosađani osvojili Kup Srbije nakon što su savladali Partizan u Nišu na penale krajem juna.

Video: Lalatović uzeo mikrofon, a onda je krenulo prozivanje: Trener poslao uvredljivu poruku Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nazalost

    12. avgust 2020 | 06:55

    znaci tu startuju i tu zavrsavaju

  • Др

    12. avgust 2020 | 06:47

    Чекај, значи Фрањин клуб није ништа освојио ове године!!??

  • !!!

    12. avgust 2020 | 00:26

    Vosa ima dobro sansu da konacno zaigra u grupnoj fazi LE! U slucaju da izbaci nekog dobrog protivnika u trecem kolu, bice "nosilac" u cetvrtom posto se zreb odrzava pre prve tekme u trecem kolo! Napred Vosa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA