≫ 

Partizan definitivno nosilac do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope: Zna se i spisak mogućih rivala

Rezultati u Ligi Evrope su pogodovali crno-belima

  • 21
FK Partizan

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Osim što su rezultati u četvrtfinalu Lige Evrope odgovarali Vojvodini, da se direktno pomeri u 3. kolo kvalifikacija, odgovarali su i Partizanu, koji više ne mora da kalkuliše i računa da li će biti nosilac u 4. kolu kvalifikacija.

Pošto je usled ispadanja Bazela i Vulverhemtona došlo do pomeranja i plasmana Rena u grupe Lige šampiona i Sparte iz Praga u grupu Lige Evrope, postalo je jasno da će crno-beli i matematički biti nosioci u potencijalnom plej-ofu Lige Evrope, jer su sada treći iznad crte, pa čak i ispadanje Bešiktaša i Viktorije Plzenj iz kvalifikacija za Ligu šampiona ne bi moglo da ih pomeri sa mesta nosioca pre žreba.

Po trenutnoj postavci, potencijalni rivali Partizana u plej-ofu su Steaua, Granada, Milan, AZ Alkmar, AEK, Rendžers, Hapoel Ber Ševa, Maribor, LASK, Rozenborg, Apolon, Rostov i Rems.

Ali, nije isključeno da bude u ranijim fazama ispadanja favorita, pa bi i potencijalni rivali mogli da budu drugačiji, u odnosu na to ko stigne do plej-ofa.

Video: Sadik kao Ronaldo, petom matirao golmana Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evropo eve me

    12. avgust 2020 | 09:51

    Partizan će da se prošeta do grupne faze!

  • Др

    12. avgust 2020 | 11:15

    Треба доћи до 4. кола!!!!!?

  • Buč

    12. avgust 2020 | 09:54

    Pa kako bi izgledali protivnici da nije povlašćen...mora imati dosta sreće da prodje do zadnjeg kruga a tek play off.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA