≫ 

Gospodski gest sponzora TSC-a: Nećemo da "jurimo" Partizan za dug dok je u finansijskoj krizi

Još jedan pravi potez uprave superligaša iz Bačke Topole

  • 13
FK TSC

Foto: FK TSC

Firma "Sat Trakt" iz Bačke Topole samo je jedan od nekoliko privrednih subjekata na podugačkoj listi onih kojima FK Partizan duguje novac, stoji u poslednjem finansijskom izveštaju poslovanja kluba iz Humske dostupnom na sajtu Agencije za privredne registre.

U pitanju je dug od 100.000 evra za usluge instalacije video nadzora (kompletna pokrivenost stadiona je odrađena), a za one koji ne znaju, firma koju pomenusmo je glavni sponzor superligaša TSC-a iz Bačke Topole.

Tim povodom kontaktirali smo TSC, brzo dobili potvrdu da je izveštaj APR-a tačan u evro, da dug Partizana postoji i da je i dalje taj iznos duga u pitanju.

- Možemo da potvrdimo da FK Partizan duguje telekomunikacionoj kompaniji SAT-TRAKT, koja je generalni sponzor FK TSC, iznos od 100.000 evra - rečeno nam je iz TSC-a, uz napomenu da dug prema kompaniji "Sat-Trakt" ni na koji način ne remeti poslovanje FK TSC.

Takuma Asano, FK Partizan, FK TSC

Prošlosezonski duel TSC-a i Partizana Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Klub iz Bačke Topole ne "sedi za vratom" crno-belima, učinio gospodski gest prema Partizanu: neće požurivati vraćanja duga sve dok se crno-beli finansijski ne konsoliduju.

Potez za svaku pohvalu.

- Sat-Trakt nema nameru da potražuje taj dug dok se Partizan finasijski  ne oporavi i to je isključivo odluka "Sat-Trakta"-a. FK TSC, inače, ima odličnu dugogodišnju saradnju sa Partizanom, kao i sa Crvenom zvezdom - rečeno je iz TSC-a.

Ono što je sigurno, Partizanov dug svakako ne usporava radove na izgradnji novog stadiona u Bačkoj Topoli, pandemija korone je ta koaj je malo usporila aktivnosti na gradilištu, ali novi fudbalski objekat ionako je investicija iz drugog fonda, pa sve teče prema planu.

- Najteži, grubi radovi na stadionu su završeni, a sada se izvode unutrašnji radovi, postavljanje instalacija. S obzirom na to da je pandemija usporila dinimaku radova, verujemo da ćemo uspeti da

ispunimo plan da stadion završimo do početka sledećeg prvenstva i da tada zaigramo u Bačkoj Topoli na modernom stadionu, kako utakmice domaćeg prvenstva, tako i evropske mečeve - poručuju iz Topole.

(M.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. avgust 2020 | 14:57

    Фк 32 загорска не "проси" само од играча, који морају из "љубави" да се одричу зарада, пара од уговора, од државе за лиценцу да виде еврпу, ови бре просе и од фирми, пекарама водоводу...а ви би боље пословали са тих 100000€, али изгледа да су плакали да их не утужите...надам се да бар радницима исплаћујете или њих закидате због пропалог клуба...

  • Vlada

    12. avgust 2020 | 15:16

    Vlasnik sat-trakta je bio u upravi partizana pa je pitanke da li je taj video nadzor zaista toliko kostao.

  • dg

    12. avgust 2020 | 14:52

    Ako tako budete razmišljali nećete ga onda još dugo naplatiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA