≫ 

Natho besan zbog priče o kapitenskoj traci: Tražio saigračima da mu prevedu tekst, pa demantovao sve

Izraelac napravio izuzetak i prekršio svoje postulate kada je u pitanju oglašavanje u javnosti

  • 17
Bibras Natho, Vladimir Stojković

Fotografija koju je Natho objavio nakon što je pročitao tekst gde navodno traži kapitensku traku u Partizanu; Foto: Instagram.com/bibars66

Revoltiran napisima u pojedinim medijima da je u Partizanu tražio kapitensku traku, Bibras Natho je odlučio da prekrši neke svoje postulate u vezi sa javnim istupima i oglasi se u vezi sa tim, oštro demantujući navode.

Izraelac je, saznaje Telegraf, tokom jučerašnjeg dana zatražio od saigrača da mu prevedu sporni tekst u potpunosti, a potom je rešio da kaže šta ima na pomenutu temu, jer mu je teško palo da mu se ime provlači u u kontekstu koji nije istinit.

- Ne znam zaista ko "gura" i piše takve stvari, jer ništa od onoga što je napisano u tom tekstu nije istina - kaže Bibras Natho.

- Vladimir Stojković je naš kapiten i srećni smo što imao kapitena kao što je on. Nije posao nas igrača da razgovaramo i odlučujemo ko će biti kapiten ekipe, jer postoje ljudi koji se time bave i odlučuju ko je kapiten, a ko nije. Stojković je naš kapiten, to nas čini zadovoljnim i srećnim, pa ćemo se koncentrisati na naredne utakmice u kojima želimo samo pobede – stavio je Bibras Natho tačku na spekulaciju o kapitenskoj traci, koju je na minulom meču, u odsustvu Vladimira Stojkovića, nosio Saša Zdjelar.

I zaista, Izraelac niti je agitovao, niti učestvovao u razgovoru o određivanju kapitena, jer je zbog prijateljsta sa Zoranom Tošićem, a kao bivši igrač klubova sličnog senzibiliteta i “bratske” povezanosti PAOK i CSKA, vrlo dobro upoznat sa istorijom Partizana i činjenicom da stranac nikada nije nosio “traku”.

Pride, pomenuti sastanak na kome je određena hijerarhija u kapitenskom “nizu” ticao se isključivo srpskih fudbalera u redovima crno-belih, koji su zajedno sa trenerom Savom Miloševićem odredili Stojkovićeve zamenike, o čemu je Milošević i govorio javno pre utakmice sa Javorom.

Dakle, kada Vladimir Stojković kao kapiten nije na terenu (a nije zbog bonus pravila), prvi zamenici su igrači koji su prošli školu u Humskoj - Milan Smiljanić i Lazar Marković, a potom pomenuti Zdjelar.

Ta odluka je stavljena "ad akta" , a Natho je sinoć povodom svega što je napisano postavio fotografiju sa Vladimirom Stojkovićem na društvenoj mreži i ispod napisao “Kapiten”.

Video: Mnogo pričaš: kome je Natho gestikulirao da mnogo brblja?

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    12. avgust 2020 | 16:10

    Al kad kebina armija prica da smo hrvati itd.A njima legenda kluba prosinecki😂😂😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. avgust 2020 | 15:32

    Тужан је то клуб коме је таква персона кап...тужан и јадан...

  • Aca

    12. avgust 2020 | 15:28

    Kakvi srpski igrači u Partizanu?Oni su hrvatski klub osnovani u Zagrebu.Mustafa ne može biti Srbin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA