≫ 

Poginuo mladi reprezentativac Hrvatske: Udario ga voz dok je bio na biciklu

Nesreća se dogodila u utorak veče

  • 1
Luka Lucić Foto: Stuttgarter Kickers

Mladi hrvatski fudbaler Luka Lucić, član reprezentacije do 17 godina, preminuo je od posledica teške saobraćajne nesreće u Štutgartu, saopštio je Hrvatski fudbalski savez.

Lucić je igrao za tamošnji Štutgart Kikers, a život je izgubio nakon što se sudario sa vozom vozeći bicikl. Naime, nemački mediji su javili kako nesrećni mladić navodno nije video voz na pruzi između Ruita i Heumadena.

Vozač voza je pokušao da zaustavi voz, dao zvučna upozorenja, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne tragedija.

Niko u vozu od putnika i vozača nije povređen, a nesrećnom fudbaleru je ukazana prva pomoć na licu mesta, helikopterom je prebačen u kliniku, ali je tamo ipak podlegao povredama.

Kako se navodi, Lucić, koji je rođen 2003. godine u Nemačkoj, učestvovao je u nekoliko akcija hrvatskih mladih reprezentacija, a u februaru ove godine debitovao je za selekciju U17 na turniru u Španiji.

- U ime svih u Hrvatskom fudbalskom savezu, a posebno u ime selektora U-17 reprezentacije, HNS izražava duboko saučešće Lukinoj porodici, prijateljima i saigračima zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Počivaj u miru - poručili su iz HNS-a povodom ove tragedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA