Iličić se oglasio pred PSŽ, i to posle dužeg vremena i one priče da je u teškoj depresiji!

Slovenac je uputio samo jednu reč svojim saigračima pred četvrtfinale

  • 2
FC Atalanta - Valencia, FK Atlanta Valensija Foto: Tanjug/AP

Slovenački fudbaler Josip Iličič oglasio se u javnosti posle dužeg vremena, odnosno drugi put otkako su italijanski mediji javili da as Atalante boluje od teškog oblika depresije!

Iličić na terenu nije još od 11. jula i utakmice sa Juventusom i za njega je, nedugo zatim sezona bila završena. Tačnije, znalo se da se neće vraćati na teren čak ni za četvrtfinale Lige šampiona.

A upravo zbog tog četvrtfinala sa Pari Sen Žermenom, koje je na programu u sredu veče od 21.00 čas, Iličić se i obratio svojim saigračima putem Instagrama. Napisao je samo jednu reč - Forza, uz priloženu fotografiju na kojoj se vidi kako je deo slavlja Atalante.

Inače, navijači ovog tima su na društvenim mrežama isticali kako bi dali sve, čak i poraz od PSŽ-a, samo da se Iličić vrati u tim i da bude sve kao ranije.

Međutim, činjenica je da Slovenac ima problema sa depresijom, a mediji su čak pisali da je ona produkt svega što se nedavno događalo - odnosno da je navodno uhvatio suprugu sa drugim muškarcem.

Ipak, vredi pomenuti da su njih dvoje u međuvremenu objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) on

Italijanski list "Republika" je, s druge strane, krajem jula izašao sa saznanjima da je iličić upao u teški oblik depresije izazvan karantinom korona virusa koji je možda i najviše pogodio upravo Bergamo.

Iličića je navodno pogodila tragedija tog grada u kom je u jednom mesecu umrlo 4.500 ljudi, a gde su mrtvi ljudi prevoženi vojnim kamionima gradskim ulicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan karaburna

    12. avgust 2020 | 19:30

    Klasican fudbaler kao i 100% ostalih zena im se ramka sa strane a oni placaju njihove besne gliste i posle bankrot i depresija. E moj Jozo pravi si indijanac. Nazovi dekija savicevica i pedju mijatovica dva crnogorca da ti daja savete a zenama jer njih nisu varale zene:)))))))).

  • Mila

    12. avgust 2020 | 17:38

    A što nije tog lika kod uhvatio na supruzi uhvatio i vešao za Damu neko tu oprašta supruzi i cmizdri:

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA