≫ 

Pala odluka u Madridu: Nema kupovine novih fudbalera, najveće pojačanje stiže iz Real Sosijedada

Finansijska kriza nije zaobišla ni španskog velikana

  • 0
Zinedin Zidan

Foto: Tanjug/AP

Španski šampion Real iz Madrida neće ovog leta dovesti nijednog igrača, javljaju španski mediji, pozivajući se na reči direktora kluba Anhela Sančesa.

Prvi operativac Madriđana je, navodno, na zajedničkom ručku povodom kraja sezone kazao fudbalerima da će verovatno u istom sastavu dočekati narednu sezonu.

U tim će se vratiti igrači sa pozajmica Andrej Lunin, Martin Odegard i Dani Sebaljos, dok je mladi Japanc Takefusa Kubo pozajmljen Viljarealu.

Očekuje se da će Odegard, nakon odlične sezone u Sosijedadu, biti Zidanova snažna opcija na sredini terena.

Moguće je takođe i da će biti odlazaka, kao prvi koji se pominje Geret Bejl, koji će se prema najavama pojaviti na prozivci, 30. avgusta.

Ranije je predsednik Florentino Perez nagovestio da promena u timu neće biti, što znači da i Luka Jović ostaje da pokuša još jednom posle očajne premijerne sezone u Madridu.

- Situacija je veoma loša. Ne možemo od igrača da tražimo da pristanu na smanjenje plata, a potom da potrošimo milione na dovođenje nekog igrača - rekao je pre dva meseca Perez.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA