Monako kupuje igrača Čukaričkog, Robert Kovač nije džabe u junu bio na Brdu

Posao je navodno već sklopljen

  • 0
Đorđe Petrović Foto: MN Press

Golman Čukaričkog Đorđe Petrović, inače mladi reprezentativca Srbije, veoma je blizu odlaska u Monako - tvrdi Sportski žurnal!

Pomenuti list navodi da je tim iz Kneževine dobio borbu za potpis mladog golmana, i to sa neimenovanim timovima iz Francuske i Belgije. Takođe, navode da je Petrović bio i na meti Glazgov Rendžersa.

Amin za njegov transfer dao je Robert Kovač, rođeni brat trenera Monaka Nika, koji je početkom juna skautirao Petrovića na meču četvrtfinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Radničkog.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

Petrović jeste tada primio dva gola, ali je odbranio nekoliko zicera i penal, da bi Čuka do kraja uspela da preokrene i slavi sa 3:2. Inače je na 21 utakmici primio 26 golova ove sezone.

Podsetimo, još na kraju sezone sportski direktor Brđana Nenad Mirosavljević je najavio da bi Petrović mogao da napusti klub.

- Što se tiče tih odlazaka, za sada su u pitanju samo interesovanja, jer mladi igrači su interesantni svima. A mi ako nešto imamo, onda imamo te kvalitetne mlade igrače. Veliki broj igrača je skrenuo pažnju. Ne bih izdvajao nikoga, ali opet mogu da kažem da će neko od njih otići. Tu su golman Đorđe Petrović, zatim Birmančević, Vidosavljević, Kovač , Šapić - jasan je bio Mirosavljević.

Podsetimo i to da od ovog leta za Monako igra i Strahinja Pavlović koji je za 10 miliona stigao iz Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA