≫ 

Otišao Darko Lazić, došao Aco Pejović: Sarajevo dovodi igrača Radničkog iz Niša

Našalili su se već navijači zbog imena igrača

  • 5
Aleksandar Pejović Foto: MN Press

FK Sarajevo biće zači za Aleksandra Pejovića.

Vezni fudbaler je do sada nosio dres Radničkog iz Niša, a mediji iz Bosne i Hercegovine prenose da ga u četvrtak čeka potpis.

Radi se o 29-godišnjem igraču koji je najveći deo karijere proveo u Srbiji, igrao je za Mladost i OFK Beograd, u inostranstvu se oprobao u Dinamu iz Minska.

Zanimljivo je da je Pejoviću u karijeri dva puta izmakao pehar Kupa, do finala je stigao prvo sa Sevojnom 2009, pa sa ekipom Mladosti iz Lučana 2018.  godine.

Navijači Sarajeva su njegov dolazak usput iskoristili i da se našale jer je nedavno otišao Darko Lazić, štoper kom je istekao jednogodišnji ugovor, pa su Pejoviću dali nadimak Aco, aludirajući na imena poznatih pevača.

Video: Prijović ne može bez narodnjaka, ni u teretani, ni dok vozi Ferari ulicama Beograda

PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA