Procurila transfer lista Reala: Na prodaju 17 fudbalera, Jović u "žutoj zoni" sa Modrićem i Iskom

Španska Marka objavila je kako bi trebalo da izgleda letnji prelazni rok u Madridu

  • 8
Luka Jović, FK Real Madrid Foto: GuliverGonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Luka Jović se nije naigrao u svojoj prvoj sezoni u Real Madridu, gde nije opravdao uloženo i 60 miliona koliko je plaćeno za njegov transfer, kao i oko 20 miliona evra za godišnju platu. Rezultat svega toga bila su dva gola u Primeri, što je prilično loš učinak za takvu investiciju.

Real zato razmatra opciju da vrati deo uloženog i da Jovića već u ovom prelaznom roku proda. Kao opcije se pominju Milan, Juventus, Njukasl, Lester, kao i Herta, ali Jović svakako nije u najlošijoj situaciji kada je transfer lista Reala u pitanju.

Naime, Marka je objavila kako bi trebalo da izgleda plan Realovog prelaznog roka i transfer lista na kojoj je 8 fudbalera koji sigurno napuštaju Real i nisu poželjni dalje u klubu, a tu je i 9 igrača koji su u "žutoj" zoni i mogu da budu prodati. Među njima su i Luka Jović, ali i Luka Modrić, Isko, Lukas Vaskez, Načo...

Kao glavni prioriteti u odlascima su Geret Bejl i Džejms Rodrigez, koji su otpisani kod Zinedina Zidana, a imaju ogromne plate i predstavljaju samo gubitak za klub.

Pored njih u "crvenoj zoni" su Marijano, Borha Majoral, Oskar, Renier, Regilon i Valjeho.

Od napadača su samo Benzema, Rodrgigo, Asensio, Vinisijus i Azar sigurni i nisu na prodaju. Kada je u pitanju vezni red na prodaju nisu Kazemiro, Valverde, Kros i pridošlica Odegard, dok su u odbrani sigurni Varan, Militao, Ramos, Mendi, Marselo i Karvahal, a od golmana Kurtoa i Lunin.

Jović je za sada u nekoj zoni između, ali Marka u tekstu napominje da bi posle teške i loše sezone u Madridu mogao da bude učesnik nekog vida transfera i odlaska iz kluba.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    13. avgust 2020 | 10:30

    Jel moze neka vest da preskoči Luku Jovica?! Dečku nisu ni pružili pravu šansu i nigde se ne spominje Hazard koji je stvarno veliki promašaj za Real

  • Slobo

    13. avgust 2020 | 10:56

    Daj vise pustite dečka ,gde granica u ponižavanju,,,umesto da smo sretni sto imamo igrača u Real Madridu...Hrvati svoje veličaju ,a mi svoje ponižavamo... Ejjj Srbi gde vam je granica

  • Micotakis

    13. avgust 2020 | 11:35

    Ovo ako sve prodaju klupe nigde biti nece 😂 nema od ovoga nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA