≫ 

"Kiša golova" u meču Barse i Bajerna, moguća iznenađenja u LE: Analiza 5 najjačih parova kladionice

Pred nama su uzbudljivi mečevi u osmini finala Lige šampiona, polufinalu Lige Evrope, kao i jedan par belgijskog prvenstva

  • 5

Prvi meč četvrtfinala Lige šampiona doneo je uzbuđenje za infarkt, a ono najbolje tek sledi! "Finale pre finala" igraju Barselona i Bajern, čiji je meč na programu u petak od 21.00, dan kasnije igra i jedan od glavnih favorita za pehar - Mančester Siti koji će odmeriti snage sa Lionom.

Tu nije kraj uzbuđenjima, jer slede i parovi polufinala Lige Evrope, Sevilja - Mančester junajted i Inter Šahtjor.

Pošto je prethodna emisija Top 5 izazvala sjajne reakcije, gde smo u video formi analizirali najatraktivnije parove po kladionicama, Telegraf je nastavio sa ovim projektom, gde je predstavio najzanimljivije mečeve koji nas čekaju od petka do ponedeljka.

Svakako će centralni događaj biti derbi između Barse i Bajerna, gde su glavne zvezde tima Lionel Mesi i Robert Levandovski u neverovatnoj formi, pa se očekuje spektakularan meč uz golove na obe strane.

Oba tima imaju male probleme s povredama, ali je Bajern zbog ubitačne forme i 19 uzastopnih pobeda ipak favorit u odnosu na Barsu u kojoj atmosfera u ekipi nije na najvišem nivou.   Zato kladionica Top Bet nudi kvotu od 2,10 na Bajern, dok je na Barsu 3.35, a iks 3.80.

Za ovaj meč imali smo i specijalnog gosta u emisiji, koji je dao svoju prognozu, što možete videti u videu na početku teksta.

Siti je veliki favorit protiv Liona, ali bio je i Juventus s Ronaldom, tako da to ništa ne mora da znači. Kada pogledate video na početku možete da shvatite da kvota od 1.32 na Siti možda deluje i potcenjivački za francuski tim koji se nikoga ne plaši i ima veliki kvalitet, a eveutnalna njihova pobeda naplaćuje se kvotom 11.

Parovi polufinala Lige Evrope su posebna priča. Iako su Junajted i Inter favoriti na papiru po kvotama, u videu je objašnjeno zašto ni finale Sevilja - Šahtjor ne bi bilo nikakvo iznenađenje.

Za ljubitelje kladionice izabrali smo i par koji mnogima može da bude interesantan, koji se igra u ovkiru belgijske lige između Anderlehta i Sent Trudena. Kakve su prognoze za taj, kao i za sve ostale navedene parove, pogledajte u videu na početku teksta.

Napominjemo da kladionica zadržava pravo za promenu kvota do početka mečeva.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA