≫ 

Transferi Luis Suarez u Al-Arabiju? Legija pazarila u Sitiju, Rajković Lokomotivin

Dešavanja sa fudbalske pijace možete pratiti uz Telegraf Sport

  • 4
Slobodan Rajković, FK Partizan

Foto: partizan.rs

I sutra budite sa nama, a ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama.

* Milan je u ofanzivi za potpis Nikole Milenkovića, ali fiorentina ga ne da ispod 40 miliona evra

* Slobodan Rajković je novi igrač ruske Lokomotive, potpisoa je na godinu da za tim Marka Nikolića

* Vertongen je blizu Benfike, lisabonski klub nudi iskusnom defanzivcu trogodišnji ugovor

* Erik Jirka zvanično predstavljen kao pojačanje španskog drugoligaša Mirandesa

22.08 - Centarfor Vignaa Kifer Mur prelazi u Kardif i probaće da pomogne velškom timu da se probije do Premijer lige. Kardif ga je kupio za 2,2 miliona evra, a 28-godišnji špic ima ugovor na tri godine.

21.48 - Al-Arabi u igri za Luisa Suareza? Ovo bi bila prava transfer bomba, ako se pisanje dnevnika Sport ispostavi kao tačno. Iz Al-Arabija na dovođenju Suareza insistira trener Heimir Halgrimson koji je svestan da 33-godišnji Urugvajac ima još godinu dana ugovora u Barseloni, a ona želi da dovede Lautara Martineza.

21.34 - Jan Vertongen na medicinskim pregledima u Benfiki. Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana možda već do kraja dana bude i zvanično. Za sada je isplivala fotografija koja pokazuje da je Vertongen otišao na Luž.

 

20.58 - Fudbaler Mančester Sitija Bartoš Kapustka napustio je tabor Građana u koji je došao 2016. godine i otišao je u Legiju iz Varšave gde je dobio dvogodišnji ugovor. Igra na poziciji ofanzivnog veznog i ima 23 godine.

20.32 - Fejenord je doveo igrača iz Monaka, Frančesko Antonući je novi vezista holandskog tima. Mladi 21-godišnjak je potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka do pete godine, ali je otišao u Volendam na pozajmicu.

20.03 - Napredak iz Kruševca potpisao je ugovor sa Nikolom Stojanovićem. Stojanović je prošlu sezonu proveo u Zlatiboru.

nikola milenković

Foto: Telegraf.rs

19.34 - Milan traži Nikolu Milenkovića iz Fiorentine. Đanluka Di Marcio, poznati transfer specijalista iz Italije javlja da je Milenković želja Milana zbog ojačanja odbrane za narednu sezonu, Stefano Pioli je aminovao transfer, ali je kočnica za sada u tome što Viola neće da ga proda ispod 40 miliona evra, a Milan hoće da uključi Paketu u dogovor.

19.20 - Ren treba da se sastane sa Davidom Luizom i predstavi mu svoj program za sledeću sezonu. Za sada nema ponuda, ali Florijan Moris, operativac francuskog kluba namerava da ubedi štopera Arsenala da promeni sredinu i posle Pari Sen Žermena zaigra za još jedan francuski klub.

David Luiz, David Luiz

Foto: Tanjug/AP

18.51 - Dijego Peroti je na Rominoj transfer listi. Italijani pišu da bi ga Vučica pustila za oko dva miliona evra, a javljaju i da bi mogao u Al-Šabab. Peroti je stigao iz Đenove 2016. godine, odigrao je 138 mečeva, ali se mučio s povredama.

18.32 - Luis Binks je novi igrač Bolonje. On dolazi iz Montreal Impakta, ali tek po završetku kalendarske godine jer će ostati na američkom kontinentu kao pozajmljen igrač. Šef Bolonje Džoi Saputo drži i Impakt, dok je Valter Sabatini sportski direktor oba kluba, tako da je Binks manje-više prešao u "istu firmu".

18.09 - Predsednik Atalante Antonio Perkasi kaže da će njegov tim probati da sačuva sve glavne igrače za narednu sezonu. Klub iz Bergama će probati da ostane konkurentan i sledeće sezone u Ligi šampiona gde je sada bio nadomak polufinala.

atalanta

Foto: Tanjug/Ap

- Neće probati da odvedu samo Duvana Zapatu, biće tu još igrača koje će juriti, ali hoćemo da ih zadržimo sve, ako ikako budemo mogli - tvrdi Perkasi za Medijaset.

17.45 - Dansko-američki biznismen Tomas Sandgard navodno želi da kupi Čarlton Atletik, piše Saut London news pod oznakom "ekskluzivno". Šezdeset dvogodišnji Danac koji od 2018. ima i američki pasoš je na čelu korporacije Zynex koja se bavi medicinskim uređajima i njegovo bogatstvo se procenjuje na 500 miliona dolara.

17.31 - Lacio namerava da kupi Roberta Galjardinija iz Intera, piše Korijere dela Sera. Rimski klub se uzda da će moći da dobije igrača Intera za oko 15 miliona evra, s obzirom na to da je Galjardiniju opala vrednost u odnosu na pre tri i po godine kada ga je Inter doveo iz Atalante za 20,5 miliona.

17.15 - Valensija pregovara i hoće da dovede Pepea Reinu. Iskusni golman se vratio u Milan sa pozajmice iz Aston Vile, traži minutažu među stativama, a u taboru "Rosonera" je to mesto rezervisano za Đanluiđija Donarumu.

16.57 - Devetnaestogodišnji centarfor Lajl Foster i zvanično u Vitoriji Gimaraeš za 1,2 miliona evra. Južnoafrikanac rođen septembra 2000. godine će u Portugalu moći da zaradi do milion i po evra.

 

16.18 - Juventus prodaje Dibalu?! Tako bar piše Gazeta delo Sport koja tvrdi da će bjanko-neri razmisliti o svakoj ponudi od 100 miliona evra naviše. Dibala ima 26 godina i u Torinu ugovor do 2022.

16.01 - Centarfor Albijan Ajeti je iz Premijer lige i Vest Hema otišao u Seltik. Škotski klub je za igrača albanskog porekla sa švajcarskim i albanskim pasošem platio pet i po miliona evra i dao mu ugovor na četiri godine.

15.39 - Mohamed Salisu je otišao iz Valjadolida u  Sautempton za 12 miliona evra. Dvadeset jednogodišnji štoper iz Gane je prethodne tri godine proveo kao deo Valjadolidovih mlađih selekcija i godinu dana u prvom timu za koji je u prošloj sezoni odigrao 32 meča i dao jedan gol uz jednu asistenciju. Kuriozitet je da mu se vrednost umnogostručila u odnosu na prvi jul prošle godine jer je tada vredeo 250.000 evra, a posle sezone u Primeri baš 12 miliona, dakle 48 puta više.

15.15 - Slobodan Rajković je Italiju zamenio za Rusiju posle četiri godine i otišao je u Lokomotivu iz Moskve kod Marka Nikolića! On odlazi kao besplatan igrač iz Peruđe, a sa Rusima ima ugovor na godinu dana i nosiće broj 41 na dresu.

 

15.00 - Aleksandar Pejović je novi igrač Sarajeva u koje je otišao iz niškog Radničkog. Dvadesetdevetogodišnji zadnji vezni otišao je kao slobodan igrač, a Susperligu Srbije zamenio je za Premijer ligu BiH.

14.36 - Fjorentinin defanzivac Herman Pezelja odbio je ponude Napolija i Rome jer planira da produži ugovor sa klubom. On je odigrao 16 mečeva za Argentinu, došao je na pozajmicu iz Betisa 2017, a onda je potpisao za 9.75 miliona. Aktuelni ugovor mu ističe u junu 2022. godine, ali će ga revidirati.

14.14 - Ivan Đorić pojačao je Voždovac. U pitanju je momak koji je prošlu sezonu proveo u Napretku, ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a onda je otišao u letonski Ventspils. Igrao je i za Sion, pa Radnik, Bačku i Napedak.

 

13.45 - Inter Majami je ozvaničio da je Matuidi stigao!

 

12.53 - Jan Vertongen je blizu Benfike! Klub je spreman da mu ponudi trogodišnji ugovor, jer mu ističe saradnja sa Totenhemom. Biće to još jedno zvučno pojačanje za klub, posle dolaska Edinsona Kavanija.

12.52 - Došlo je do zastoja u pregovorima Davida Silve i Lacija. Stopirao je to sam igrač, koji i dalje razmatra sve opcije, čekajući eventualno neku unosniju ponudu.

11.53 - Kao što je Telegraf najavio, Erik Jirka nastavlja karijeru u španskoj Segundi. Klub Mirandeš ga je već promovisao na zvaničnom sajtu. Radi se o aranžmanu koji srpskom šampionu izuzetno odgovara jer su, prema saznanjima Telegrafa, Španci prihvatili da plaćaju celokupnu Jirkinu zaradu, a moći će i da otkupe Slovaka na kraju sezone za 500.000 evra uz 10% od sledeće prodaje.

 

11.42 - Nunjo Espirito Santo bi mogao da ostane u Vulverhemtponu, jer mu klub nudi novi ugovor od pet miliona funti godišnje.

11.40 - Sve više se govori o promenama u Romi, koju bi preuzeo Maurisio Poketino. Očekuje se da u Rim ode i direktor Barselone Ramon Planes, oni su deo planova nove vlasničke strukture Vučice. Ranije je već govorio Poketino da bi voleo da se oproba u Italiji, a zanimljivo je da je sa Planesom već sarađivao u Espanjolu.

11.19 - Milan je odbio ponude Sasuola i Verone za Tomasa Pobegu, jer mu sprema ugovor do leta 2025. godine. Tako će 21-godišnjak dobiti šansu, jer Stefano Pioli želi da dobije širinu u igračkom kadru, jer je zadovoljan viđenim na pozajmici u Pordenoneu.

11.17 - Juventus je tema dana! Zapravo, nedelje, jer je sve krenulo od dolaska Andree Pirla umesto Mauricija Sarija. Sada italijanski mediji prenose da će se razmatrati ponude za Dibalu od minimum 100 miliona evra.

Nije tajna da je Real zainteresovan da ga dovede...

10.45 - Neverovatnu priču izneo je kolumnista BBC-ja Giljem Balag, koji tvrdi da je Juventus ponudio Ronalda brojnim velikanima ili platežno moćnim klubovima, poput onih iz MLS-a. Takođe, u igri je po njegovoj priči i Barselona!

- Juventus želi da smanji plate u klubu i ponudili su Kristijana Ronalda PSŽ–u, nudili su ga Real Madridu, ali oni su rekli da od toga nema ništa da ga ne žele, pa ga je Juventus ponudio čak i Barseloni, sve samo da smanje plate. Toliko je drastična situacija, ali nisam siguran koliko lako mogu da ga se reše - rekao je Balag.

Ipak, s obzirom na Ronaldove godine i marketinški potencijal, čini se da je najrealnija opcija MLS, ako uopšte do rastanka dođe.

10.23 - Tijago Alkantara je dobio zeleno svetlo u Bajernu da ode u Liverpul! Procenju je se da će transfer biti težak 27 miliona funti. Tako će se igraču ispuniti želja, jer je i sam rekao čelnicima i treneru pre cele sage da želi da pojača tim Jirgena Klopa. Preostaje da se klubovi dogovore oko transfera i detalja.

 

10.05 - Naser El Kelaifi je u transu posle pobede PSŽ-a nad Atalantom, najavio je da će Nejmar i Embape do kraja karijere ostati u klubu.

- Ovo je poseban, neverovatan dan. Dali su 200 posto, hvala svima. Svi su rekli da PSŽ nije spreman za LŠ, pokazali smo mentalitet. Nejmar i Embape su najbolji igrači sveta, Nejmar je igrač utakmice, oni će ostati, niko od njih nikad neće napustiti klub - rekao je oduševljeni Kelaifi.

9.58 - Očekuje se i ozvaničenje dolaska Vladimira Ivića u Votford, što je Kris Stark iz BBC-ja opisao na lep način.

- Beskompromisan, pomalo zastrašujuć, biće uzbudljivo!

 

9.52 - Španska Marka objavila je kako bi trebalo da izgleda prelazni rok u Realu, a deo toga je i naš Luka Jović.

Video: Prijović ne može bez narodnjaka, ni u teretani, ni dok vozi Ferari ulicama Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kibo

    13. avgust 2020 | 14:45

    Koliko god CR7 imao godina, on je car i može svakako još najmanje 3 godine da igra na visokom nivou!

  • 💣💣💣

    13. avgust 2020 | 22:14

    I Aguero u zvezdi🤣

  • Delija

    13. avgust 2020 | 23:01

    Kapustka igra u lesteru ne u sitiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA