Pirlo prodaje miljenika navijača: Juventus neće ni da čuje ponude ispod 100 miliona evra

Juventus prema pisanju Gazete delo Sport hoće da proda jednu od svoje dve najveće zvezde ekipe - Paula Dibalu

  • 2
FK Juventus Foto: Tanjug/AP

Stara dama neće saslušati ponude ispod 100 miliona evra, a mediji tvrde da Dibalin potencijalni odlazak ima veze sa novim trenerom Andreom Pirlom.

Mada je jedan od miljenika navijača, Dibala se ne nalazi u planovima Pirla za novu sezonu i otud i sumnje u vezi sa njegovom budućnošću na Alijanc stadionu.

Torinski klub je nedavno već iznenadio naprasnom smenom Mauricija Sarija koga je Pirlo, posle samo nekoliko dana kao trener mlađih selekcija Juvea, prekomandovan da vodi prvi tim.

Priča se da ni Aron Remzi nije na listi igrača koji će ostati tim pre što je odigrao samo 11 mečeva u Seriji A.

Dibala je odigrao više i doprineo više jer je na ukupno 46 utakmica dao 17 golova i podelio 14 asistencija.

Samo u Seriji A je mrežu pogađao 11 puta, koliko je i asistirao (33 utakmice), na osam mečeva Lige šampiona, do ispadanja od Liona je imao tri gola i dve asistencije, dva pogotka su došla u Kupu i jedan u u Superkupu Italije.

Argentinca je prošlog leta hteo Totenhem, a bio je zainteresovan i Mančester junajted. Totenhem je, tada predvođen Maurusijom Poketinom probao da angažuje Dibalu, Poketinovog sunarodnika poslednjeg dana prelaznog roka, ali mu to nije pošlo za rukom.

Argentinski ofanzivac je ostao u Juventusu sa kojim je osvojio titulu prvaka Italije, Juventusovu devetu zaredom, ali je opet ispao u osmini finala Lige šampiona.

Video: Stanković o Kangi i da li se savetovao sa Božovićem i Milojevićem koji su radili s njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    13. avgust 2020 | 19:45

    Ubedljivo najbolji fudbaler u Juventusu!!! Pirlu to nije dobra odluka, bolje da se reši Kristijana, i onako je već mator!

  • Mane

    13. avgust 2020 | 21:18

    Koliko sam cuo njemu je Barca omiljen klub eto sanse sa se otarase Grizmana koji nista nije pokazao i da pojacaju napad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA