AS negira da Ronaldo ide u Barselonu: Ponude nije ni bilo, to je potpuna laž

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo ne ide u Barselonu jer nije ni ponuđen slavnom klubu iz Katalonije, piše španski AS

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug-AP

U četvrtak ujutru je ova informacija snažno odjeknula, da bi se AS pozvao na bliske saradnike Ronalda od kojih je dobio informaciju.

Oni glasine opisuju kao potpuno lažne i navode da Ronaldo namerava da ostane u Juventusu sa kojim ima ugovor još dve godine.

Trideset petogodišnji superstar hoće da sa italijanskim klubom osvoji svoju šestu titulu u Ligi šampiona što bi ga učinilo jedinim uz Klarensa Sedorfa koji bi to uradio sa tri različita kluba.

Ronaldo je do sada osvojio jedan pehar sa Mančester junajtedom, još četiri sa Real Madridom, a za sada je sa Juventusom osvajao samo titule u Seriji A.

Da podsetimo, Ronaldov odlazak u Barselonu bi značio i "nož u srce" navijača Reala koji je Barselonin najveći rival u Španiji. Kristijano je u Madridu proveo najveći deo svoje karijere do sada jer je bio na Santjago Bernabeu od 2009. do 2018. godine.

Treba napomenuti da se više puta i u slučaju Reala pričalo da je Ronaldo na pragu odlaska i tako godinama, pa je Portugalac ostao veran Madriđanima punih devet godina.

Video: Sporan detalj u Šapcu: Da li je bio penal za Zvezdu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    13. avgust 2020 | 21:17

    Medijska pumpa i lazna najava.. On ce mozda u PSG da pravi cuda sa Neymarom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA