≫ 

Brazilac surovo iskren: Imao sam samo dva dana da odlučim hoću li u Real ili Barsu

Vinisijus je te 2018. godine bio veoma "tražena roba"

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Brazilski napadač Vinisijus Žunior, koji trenutno igra za madridski Real, priznao je da je svojevremeno imao samo dva dana da razmisli čiju ponudu će prihvatiti - Barseloninu ili ponudu sadašnjeg kluba!

To je otkriveno u trejleru koji je najava dokumentarca “Campo de Estrellas”, serijala koji je Real pokrenuo kako bi što više približio poreklo svojih igrača.

- Imao sam dva dana da se odlučim hoću li ići u Real ili Barselonu - rekao je Brazilac, na šta se nadovezao i njegov menadžer: - Razgovarali smo s njim i on je rekao da želi da ide u Madrid.

Vinisijus je u Real stigao 2018. godine iz Flamenga gde je već na debiju došao do toga da mu navijači skandiraju ime. Zanimljivo, od svog prvog ugovora za pomenuti brazilski tim kupio je roditeljima kući.

- Uvek je govorio da će nam obezbediti dom kada se, jednom dana, njegov život promeni - priznala je majka.

Vinisijus je inače odrastao u opasnom kraju Rija i ideja roditelja je bila jasna - da pokušaju da uzvuku sina iz zla koje nose favele i slično okruženje. Zanimljivo, Realom napadač je u poslednjem El Kalsiku bio strelac gola protiv Barse.

>>> Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA