≫ 

Transferi: Inter se dogovorio sa Albancem, Benfika u jednom danu ozvaničila tri pojačanja

Hvala što ste i danas uz Telegraf Sport i sa nama pratili najvažnije detalje transfer vesti

  • 6
Transferi uzivo Ilustracija: Nikola Jovanović

Najvažnije transfer vesti za petak 14. avgust:

* Švedski tinejdžer Emil Robak prešao je u Milan iz Hamarbija, kluba čiji je suvlasnik njegov novi saigrač Zlatan Ibrahimović

* Benfika potvrdila dolaske Eevrtona Soareša, Jana Vertongena i Luke Valdšmita

*Everton želi Nikolu Maksimovića

*Čukarički pustio Veličkovića i Đorđevića u Inđiju

*Subotić odlazi iz Berlina

*Torino kupio Rodrigeza od Milana

*Milan daje novac i Paketu za Milenkovića

*Marko Mirić se vratio u srpski fudbal

*Barsa traži novog trenera, Kuman i Poketino kandidati

*Vilijan je i zvanično Arsenalov

*Sanča sada žele i Real i Barsa

*Lacio dovodi napadača tzv. Kosova Murićija za 18 miliona

Uživo:

21:59 - Hetafe je ozvaničio transfer Kolumbijca Kuča Ernandeza (21, krilo) iz Votforda, u pitanju je nova pozajmica za ovog momka koji je i protekle dve sezone proveo na "kaljenju" u Španiji, u Ueski i Majorci.

20:31 - Albanac Maraš Kumbula (20, defanzivac) dogovorio je uslove prelaska u Inter, javlja novinar italijanskog Skaj Sporta Fabricio Romano. Kako navodi, preostalo je da dva kluba dogovore visinu obeštećenja za fudbalera Verone.

20:26 - Džeremi Ngakia (19, desni bek) biće jedan od aduta novog trenera Votforda Vladimira Ivića čija je promocija u menadžera engleskog kluba samo pitanje dana. Ovaj tinejdžer stiže iz Vest hema sa kojim mu je istekao ugovor. 

20:15 - Još jedan potpis u Benfici je ozvaničen, novi igrač "Orlova", posle Vertongena, je Nemac Luka Valdšmit, koji je plaćen Frajburgu 12 miliona evra (plus 2 u bonusima), a potpisao je ugovor na pet godina.

19:23 - Ono što je bilo najavljivano danima, danas je potvrđeno - iskusni Belgijanac Jan Vertongen (33) novi je igrač Benfike u koju je stigao nakon osam godina "radnog staža" u Totenhemu.

19:13 - Brazilac Rafinja (34), nekadašnji igrač Šalkea i Bajerna, od naredne sezone igraće za grčki Olimpijakos, potvrdio je njegov sada već bivši klub Flamengo.

18.59 - Bivši čelni čovek Intera Masimo Morati kaže da ovo kaže samo kao navijač, ali da "Suning grupa ima sve što je potrebno da dovede Lionela Mesija iz Barselone". Morati je tako još jednom "podgrejao" nade navijača, nakon što je krajem jula na katedrali u Milanu pod svetlom osvanula Mesijeva silueta od koje su se iz tabora "neroazura" ogradili.

18.22 - Stiven Flečer iz Šefild Vensdeja odlazi u Stouk. Bivši centarfor Vulvsa, Sanderlenda i Olimpik Marseja prešao je kao slobodan igrač i u novoj sezoni će promeniti sredinu, ali ne i ligu - Čempionšip.

18:12 - Šveđanin Emil Robak (17, napadač) prešao je iz Hamarbija u redove Milana za 1.5 milion evra, pa će se tako pridružiti suvlasniku svog dosadašnjeg kluba Zlatanu Ibrahimoviću. Poznato je da Zlatan ima vlasničkog udela u Hamarbiju, pa ne treba sumnjati da je i on doprineo da se ovaj posao realizuje.  

17:49 - Benfika je možda i najaktivnija u ovom prelaznom roku, čeka se potvrda za Kavanija, a u međuvremenu su lisabonski "Orlovi" potvrdili navode medija siluetom trojice igrača, pojačanja, na zvaničnim klupskim profilima na društvenim mrežama, uz komentar: "Šta biste pitali Jana Vertongena, Evertona Soareša i Luku Valdšmita?". 

17:44 - Verder i Mančester junajted dogovorili su pozajmicu Holanđanina Tahita Čonga (20, krilo), koji teško može do prostora u Junajtedu, pa je promena sredien logičan izbor. Nemački klub preuzeo je na sebe veći deo plate ovog igrača.

17.17 - Već ste mogli da pročitate da se Torino dogovorio sa Rikardom Rodrigezom, sada je poznato i da će ugovor biti potpisan na čak četiri sezone.

17.05 - Lajpcig igra kao u transu, ali Upamekano bi mogao da ode za premalu cifru, razlog je klauzula koja baš i nije velika s obzirom na to kakve se sve sume vrte ovih godina u Evropi.

16.49 - Fenerbahče želi da dovede Dijega Perotija ovog leta, pošto se pričalo da Roma želi da se otarasi njegovih primanja. Ranije se interesovao Al Šabab iz Saudijske Arabije, ali i Fener ima svoju računicu.

Plata u Romi mu je tri miliona godišnje, Al Šabab nudi 2.5, sada je na Feneru da ga odobrovolji.

16.04 - Inter želi Ngoloa Kantea, prenose italijanski mediji! Pitanje je samo kako će se ta priča odvijati zbog visoke cene i činjenice da njemu ugovor ističe tek na leto 2023. godine sa Plavcima.

15.32 - Džozef Bempa Ovusu je nekada igrao za Vojvodinu, a sada je deo Borca 1926!

 

15.18 - Neven Subotić će promeniti klub, oprostio se od Uniona na prijateljski način.

14.51 - Nikola Maksimović pred selidbom u Premijer ligu? Tako tvrdi Kalčomerkato koji navodi da Srbina želi Karlo Anćeloti u Evertonu.

Maksimović navodno odugovlači sa potpisom novog ugovora sa Napolijem, a očekuje se da mu i Roma i Milan ponude ugvoor ovog leta.

14.29 - Francuski L'ekip javlja da je Niko Kovač precrtao desetoricu igrača i želi da ih se otarasi kako bi obezbedio novac za Luku Jovića, Sebastijana Halera i Marija Gecea.

14.00 - Doskorašnji fudbaler Rada Marko Nikolić pojačao je mađarski Budafoki s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

13.56 - Inđija dovela dvojac Čukaričkog! Desni bek Stefan Veličković i vezista Aleksandar Đorđević zadužili su zeleni dres, objavila je Inđija. Nezvanično, u pitanju je pozajmica.

13.48 - Torino je kupio levog beka Rikarda Rodrigeza od Milana i platio ga je tri miliona evra! Takođe, italijanski mediji pominju i neke bonuse.

13.23 - Milan ne odustaje od Nikole Milenkovića, iako im je 40 miliona, koliko Fjorentina traži, trenutno previše novca! Međutim, Kalčomerkato javlja da su Rosoneri spremili novu ponudu koja kaže: Lukas Paketa i deo novca za srpskog štopera!

Zanimljivo, Paketa se u smiraj 2019. godine našao na udaru legendarnog Rivalda zato što je nosio "desetku" u reprezentaciji Brazila.

12.54 - Vest iz domaćeg fudbala! Marko Mirić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, novi je igrač Radničkog iz Kragujevca!

Marko Mirić Mirić u dresu Zvezde Foto: MN Press

12.36 - Inter kvario posao Vest Hemu i Napoliju i trenutno su najbliži dovođenju defanzivca kijevskog Dinama Vitalija Mikolenka (21).

12.21 - Barselona traži novog trenera! Ovo javlja ugledni ESPN koji navodi da Kike Setjen ne uživa poverenje ni igrača ni uprave. Barsa u petak veče igra sa Bajernom četvrtfinale LŠ, a u slučaju da ne prođu Setjen slobodno može da pakuje kofere.

Kao dva glavna kandidatna da ga naslede pominju se Ronald Kuman i Maurisio Poketino.

11.47 - Preokret u slučaju David Silva! Iako je već bio viđen u Laciju, iskusni Španac bi, prema navodima italijanskih medija, mogao ovog leta da završi u Juventusu!

11.14 - Transfer Vilijana iz Čelsija u Arsenal je napokon potvrđen! Brazilac prelazi kao slobodan igrač  a prema najnovijim informacijama iz Engleske zarađivaće 11.5 miliona po sezoni.

10.57 - Lokomotiva iz Moskve, koju trenira srpski stručnjak Marko Nikolić, u trci je sa Volfsburgom oko dovođenja kolumbijskog napadača Duvana Vergaer iz Amerike Kali.

Nemci daju 5.5 miliona, dok Amerika hoće sedam. A upravo toliko su Rusi spremni da ponude.

10.39 - Engleski mediji pišu da Mančester Siti želi da kupi vezistu Totenhema Harija Vinksa kog će Žoze Murinjo pustiti samo ako dobije ponudu najmanje od 40 miliona.

10.20 - Andrea Pirlo želi da vrati Pola Pogbu u Juvnetus i čak je spreman da ponudi trampu i u drugom pravcu pošalje Paola Dibalu.

Argentinac je već nekoliko prelaznih rokova meta Junajteda, a navodno je agent Mino Rajola već obavešten o svemu.

10.10 - Još malo vesti o Džejdonu Sanču! Osim Junajteda koji je izgubio prvu bitku, u trku za njegov potpis uključili sus e i Real i Barselona.

10.01 - Španski AS javlja da se Čelsi i Arsenal bore oko levog beka Reala Serhija Reguljiona koji igra na pozajimici u Sevilji.

Navodno, Real traži 25 miliona i određene procente, a u priču se umešao i Napoli koji ga želi na pozajmicu.

09.54 - Italijanski mediji pišu da će fudbaler tzv. Kosova Vedat Murići preći iz Fenerbahčea u Lacio za 18 miliona evra!

Murići bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor i zarađivaće dva miliona evra po sezoni.

09.45 - Dobrodošli u još jedan Telegrafom blog posvećen fudbalskim transferima i tračevima. Za početak ćemo vas podsetiti da OVDE možete pročitat najvažnije vesti za prethodni dan, uiz napomenu da je srpski štoper Slobodan Rajković otišao u Lokomovitu i da Lui Suarez ima ponudu da napusti Barselonu.

>>> Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    14. avgust 2020 | 11:18

    Kakvo tzv Kosovo,kad su ih priznali i fifa i uefa?!?

  • ratar

    14. avgust 2020 | 20:24

    Sto ne pisete da je Stevanovic potpisao za mancester za 15m??

  • JO

    14. avgust 2020 | 13:27

    Znači Savo Milošević otpao? Ostaje dakle u Partizanu? Super.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA