≫ 

Barsu cela Evropa ismeva uz snimak iz Prve lige Srbije: Juriće Katalonci Kutinja kao igrača Metalca

Jedan srpski momenat je hit večeri zbog Barse

  • 4
Metalac Foto: youtube.com

Kada se dese utakmice kakva je Bajern - Barselona, uobičajeno je da internet "vrvi" od šala na račun ponižene ekipe.

To je sada dočekalo Barselonu ispadanjem sa 8:2, internet je preplavljen posterima i montažama, nisu ni mediji štedeli Katalonce naslovnicama, a zanimljivo je da su brojni tviteraši pronašli snimak sa srpskih terena koji slikovito opisuje kako se osećaju igrači Barselone kada vide šta im Kutinjo radi.

Pošto je Kutinjo asistencijom uz dva gola dotukao svoj klub, koji ga je pozajmio Bavarcima, mnogi su slikovito hteli da prikažu "šta ga čeka" kada se vrati u svlačionicu.

Gospodski je reagovao Kutinjo, nije želeo da slavi pogotke iz poštovanja prema Barseloni, ali je sigurno duboko u sebi imao i motiv da je uprava kluba napravila grešku.

Navijači su to videli kroz snimak kako ga jure fudbaleri Barse, kao igrači Bačke Nikolu Grbovića iz Metalca prošle godine.

Podsećanja radi, igrači obe ekipe delovali su spremno da prekinu igru jer je jedan igrač OFK Bačke je ležao povređen, golman Milanovčana je ispucao loptu ka gostima, a onda je Nikola Grbović rešio da ipak postigne gol.

Kada su svi stajali, on je protutnjao ka golu i zatresao mrežu, posle čega ga je cela ekipa OFK Bačke komično jurila po terenu.

Navijači Partizana nadaju se da će njihov tim večeras (19.00) u Surdulici proraditi i na gostovanjima, a kvota na dvojku je 1,25, dok je dupla šansa 1X 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik Surdulica - Partizan

Video: Žiko iz Balosava se seća svakog detalja utakmice Jugoslavija: Brazil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    15. avgust 2020 | 08:16

    Oterati mesija,vratiti kutinja i dovesti novu cetvorku u odbrani i lagano se vracati na staru stazu....naravno i nekog ozbiljnig trenera,da mesi ne sastavlja vise

  • Baster

    15. avgust 2020 | 09:36

    Au kakav snimak za prozivku. Presmešno.😂😂😂

  • Ma bre..

    15. avgust 2020 | 13:07

    ..zelim il da se rasformiraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA