≫ 

Krišom snimljena svlačionica Barse: Ovaj prizor Mesija u poluvremenu sve govori o stanju u klubu

Svlačionica Barse izgleda sablasno

  • 5
Lionel Mesi

Foto: youtube.com

Marka nije štedela Lionela Mesija, koji se potpuno uklopio u sivilo katalonske ekipe u četvrtfinalu Lige šampiona, a jedan snimak svedoči o tome kako se liderski postavio.

Barsa je izgubila sa 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna, koji je već na poluvremenu imao 4:1.

- Jedna od najgorih, ako ne i najgora noć u istoriji Barselone. Svetlosnim godinama je udaljena od Bajerna, Mesiju nije bilo spasa. Argentinska zvezda je nestala u važnom trenutku, najvažnijem u poslednjih pet godina. Četvrti put u poslednjih pet godina, Barselona je ispala pre polufinala, a argentinska zvezda je ponovo bila odsutna - piše Marka.

Podseća se da je Mesi u prethodnim godinama podbacio protiv Juventusa, Rome i Liverpula, a smatra Marka i da je izneverio lidersku ulogu.

- Iako je jedan od najboljih u istoriji, nije uspeo da nosi Barsu kada joj je bio najpotrebniji. Da, osvojili su tri lige i Kupa Kralja, ali najviše se želi titula Lige šampiona - dodaje se uz opasku da Mesi nije zabeležio asistenciju u poslednjih devet ključnih mečeva kada je Barsa ispadala.

O situaciji u svlačionici, sve govori snimak na poluvremenu. Kamermani su "ošacovali" situaciju, Ter Štegen je stajao na vratima, a Mesi je izgubljeno gledao u pod i oko sebi, potpuno usamljen.

 

 

Video: Manuel Nojer poklonio dres Zvezdinom dečaku koji skuplja lopte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    15. avgust 2020 | 11:48

    Razmislja covek gde ce na godisnji posto su ispali iz Lige Sampiona na poluvremenu.Da li da ide na Bahame ili Karibe ?9 Cifri ima na racunu i bas se brine.Veca je moja briga kako da ja platim struju da mi ne iskljuce.

  • baki_cc

    15. avgust 2020 | 12:07

    Pravi kapiten nema sta.Dzabe magija u nogama (iako je Ronaldinjo za njega fudbalski bog) kad si 0 covek.

  • IvanZemun

    15. avgust 2020 | 11:53

    Messi bar moze da sedne, golman posle 8 komada, tesko... Boli... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA