≫ 

Gvardiola i Siti pojačavaju ponudu za Kulibalija: "Građani" spremaju više od 65 miliona evra

Građani su ozbiljni u svojoj nameri, pa moraju da popuste u stavu i pojačaju ponudu

  • 1
Kalidu Kulibali, FK Napoli

Foto: MN Press

Mančester Siti će pokušati da dovede Kalidu Kulibalija iz Napolija i s tim ciljem hoće da pojača svoju ponudu od 65 miliona evra za stamenog defanzivca, pišu italijanski mediji.

Pep Gvardiola i njegov klub su odlična napadačka mašinerija sa Rahimom Sterlingom i Serhiom Aguerom uz Kevina De Brujnea, ali su neretko u odbrani pokazivali slabosti.

Otud ideja da se "Građani" približe traženoj cifri Napolija koji je do sada insistirao na 80 miliona evra. Zanimljivo je da je klub iz Mančestera isprva ponudio 50 miliona.

Transfer ekspert Alfredo Pedulja tvrdi da će engleski klub istupiti sa jačom ponudom kada se završi ova sezona Lige šampiona, mada pregovori traju već sada iza kulisa.

Korijere dela Sera piše da Kulibali skoro sigurno ide jer Napoli već gleda ka Brazilcu Gabrijelu na poziciji u odbrani.

Međutim, štošta zavisi upravo od novca koji Italijani dobiju upravo od planiranih prodaja Arkadijuša Milika i Kulibalija, pa nije isključeno i da će natezanje u vezi sa visinom obeštećenja potrajati još neko vreme.

Tim pre što je klub kupio Viktora Osimena iz Lila za 50 miliona uz popriličan iznos bonusa. Procenjuje se da će, konkretno u slučaju Kulibalija Napoli pristati na cifru do 75 miliona evra.

Video: Ben ubrzo posle promašenog penala postigao gol iz igre za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA