≫ 

Nije bolno gledati Mesija takvog, bilo je zabavno: Gorecka surov kad su ga pitali o očaju Argentinca

Fudbaleri Bajerna pocepali su u petak uveče Barselonu "na atome" sa 8:2, a jedna rečenica Leona Gorecke oslikala je karakter koji je svom timu usadio trener Hansi Flik

  • 12
Foto: Printscreen Twitter

Gorecka je bio jedan od aktera meča na terenu, dok su se u listu strelaca upisivali redom Miler, Perišić, Kimih, Levandovski i Filipe Kutinjo, a na drugoj strani Lionel Mesi bio praktično nevidljiv.

- Teško je sad birati reči odmah posle utakmice, trebaće mi nekoliko dana da "svarim" rezultat, ali imamo mnogo samopouzdanja i malopre smo u svlačionici rekli da smo napravili samo jedan od tri koraka - rekao je Gorecka za Skaj posle četvrtfinala.

Odbrana Barselone sa Lengleom, Pikeom, Albom i Nelsonom Semedom je delovala amaterski, a jedini koji se zaista trudio bio je Luis Suarez.

Otud je u jednom trenutku novinar upitao Gorecku da je Mesi verovatno bio njegov idol iz detinjstva, te da li je bolelo kada ga vidi u ovakvom stanju.

- Ne, nije me bolelo, zapravo je bilo vrlo zabavno - odgovorio je kratko i brutalno Gorecka.

Njegov saigrač Alfonso Dejvis koji je kod jednog gola asistirao Kimihu, bio je nešto blaži i ispričao je o svom razgovoru sa roditeljima kada je saznao da će igrati protiv Mesija.

- Mama me je zvala juče i dala mi oca na telefon i on mi je rekao "znači igraš protiv Mesija". Odgovorio sam mu "da", a onda smo obojica počeli da se smejemo preko telefona jer iskreno nisam mogao da verujem, a i tata zna da sam se ugledao na Mesija kad sam bio mali, a sad sam igram protiv njega, to je lepo - istakao je Dejvis.

Video: Ben ovaj put skrivio jedanaesterac, Spartak smanjio zaostatak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    15. avgust 2020 | 16:54

    I ja sam uzivao

  • montenegringo

    15. avgust 2020 | 16:14

    E moj mesi na sta si pao a lengle kao da je sinoc prvi put video loptu.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. avgust 2020 | 16:13

    И нама је забавно кад освајамо титуле, а гробари плачу, пишу саопштења, забијају главу у песак, причају латински...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA