Navijači birali gol Milinković-Savića za najlepši u sezoni: "Elegancija i moć" protiv Juventusa

Dva njegova pogotka su bila u konkurenciji

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Pogodak srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića protiv Juventusa proglašen je najboljim u sezoni u Laciju.

Birali su ga navijači italijanskog kluba, a u konkurenciji sa Raduom, Koreom, Aćerbijem, Imobileom, Kaisedom, Kataldijem i Adamom Marušićem.

- Elegancija. Moć. Preciznost. Izabrali ste gol Sergeja Milinković-Savića protiv Juventusa kao najbolji u našoj sezoni - pišu sa zvaničnog naloga rimskog kluba, tri dana od objavljivanja izbora i glasanja.

Sergej se u konkurenciji našao sa dva gola od kojih je jedan ovaj protiv Juventusa, a drugi bomba protiv Atalante sa distance.

Srbin je ove sezone za Lacio dao ukupno osam golova i podelio je osam asistencija na 43 meča, a gol kojim je pobedio u izboru postigao je još jula prošle godine u pobedi nad Starom damom 3:1.

Njegov klub je do restarta sezone posle prvog talasa pandemije korona virusa bio odmah iza Juventusa i bio je u ozbiljnoj prilici da osvoji Skudeto, ali je forma posle povratka sezone popustila, a Rimljani su završili na četvrtom mestu iza Juventusa, Intera i Atalante.

Video: Ben ubrzo posle promašenog penala postigao gol iz igre za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA