≫ 

Čelsi ga pustio da ode za džabe, sedam godina kasnije za njega mora da plati 88,5 miliona evra

Vest Hem junajted ne odustaje od skupe prodaje svoje "zlatne koke" Deklana Rajsa, a Čelsi ne namerava da odustane u poteri za igračem

  • 0
Foto: Tanjug/Ap Mančester junajted

"Plavci" su navodno "Čekićarima" ponudili dvojicu fudbalera Mišija Batšuaija i Rosa Barklija kako bi Deklan Rajs došao kod Frenka Lamparda na Stamford Bridž.

Prema pisanju "Tajmsa" Vest Hem je ovaj predlog Čelsija odbio i nastavio je da zahteva 80 miliona funti (oko 88,5 miliona evra) za 21-godišnjeg fudbalera.

Štaviše, ovaj klub nije zainteresovan ni za kakve zamene, osim onih koje standardno podrazumevaju novac za igrača.

Čelsi stoga neće uspeti da se ratosilja Batšuaija i Barklija koji su skrajnuti u timu iz Londona i neće moći da ih unovči bar ne kroz razmenu sa Vest Hemom.

Batšuaji je dao jedan gol u ligi u nedavno završenoj sezoni, dok se Barkli na sredini terena mučio u pokušajima da pokaže kako zaslužuje status startera.

Čelsi je mislio da ima dobitnu kombinaciju zbog toga što je Vest Hem ranije probao da potpiše ugovor sa Batšuaijem, ali i zbog iskustva Dejvida Mojesa u radu sa Barklijem u Evertonu.

S druge strane, Čelsi bi verovatno probao da Rajsa prebaci iz sredine u odbranu, sedam godina nakon što je on otišao upravo iz tabora "Plavaca".

Tu je bio kao dete, da bi kao slobodan igrač prešao u akademiju Vest Hema i od uzrasta pionira i kadeta se posle nekoliko godina profilisao kao jedan od najpouzdanijih prvotimaca za koga će sada Čelsi morati da plati milione.

Video: Ben ubrzo posle promašenog penala postigao gol iz igre za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA