≫ 

Bomba iz Turske: Ljajić kod Inijeste za 3 miliona evra!

Bešiktaš razmišlja da prihvati ponudu iz dalekog Japana

  • 3
Adem Ljajić Foto: AP/Tanjug

Adem Ljajić je razočarao poslodavce tokom boravka u Bešiktašu, a finansijska kriza posle pandemije korona virusa uslovila je da srpski reprezentativac bude stavljen na transfer listu ovoga leta.

Da na nekadašnjeg fudbalera Partizana ne računaju u Istanbulu jasno je bilo i nakon što je proteklih nedelja viđen na treninzima superligaša Novog Pazara, ali samo kako održava formu bez mogućnosti da se vrati u Superligu.

Ljajić ima nekoliko opcija, a najnovija i po turskim medijima najrealnija ponuda stigla je iz dalekog Japana.

Radi se o klubu Visel Kobe u čijim redovima igra legenda svetskog fudbala i Barselone Andres Inijesta, a koja je prema navodima turskih medija, ponudila Bešiktašu 3 miliona evra.

Turski velikan je svojevremeno za Ljajića izdvojio 6,5 miliona evra kada ga je doveo iz Torina, a na 61 utakmici zabeležio je 16 golova i 21 asistenciju.

Video: Mitrović uplašio Ljajića dok je pevao narodnjački hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    15. avgust 2020 | 19:55

    On bio jedan od najboljih igraca besiktasa,sto se igre tice. Ali je Adem mnogo nedisciplinovan,zato jddva cekaju da ga se otarase.

  • hehe

    16. avgust 2020 | 01:24

    Neznam ko,i zbog cega pokusava da omalovazi Adema sa ovom pricom o Japanu i sa ovom cifrom od 3m.Prijatelji moji dragi,on ima ponuda i iz Turske,i iz Spanije,i iz Engleske,i iz Rusije,i iz Italije..momak moze da bira,a pre svega Besiktas trazi nacin da ga zadrzi jer im je preko potreban tako raznolik vezista,i ako nadju novac za njega..nece ga se odreci.Adem je pristojan momak i nikada nikome nije rekao koje finansijske probleme je imao Besiktas i pre korone.Prema tome,molim vas dajte podrsku nasim igracima umesto omalovazanja.Ademe samo napred glavu gore,i ne osvrci se na ne pristojna ogovaranja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA