Samo smo hteli napred i napred, bili smo brutalni: Kimih o Bajernovoj napadačkoj rapsodiji

Fudbaler Bajern Minhena Džošua Kimih ponovio je mantru svojih saigrača kada tvrdi da posao Bajerna nije gotov uprkos sjajnoj utakmici protiv Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona

  • 0
FK Bajern, Barselona Foto: Tanjug/AP

Bajern je Barselonu pobedio sa 8:2 na stadionu Luž u Lisabonu u petak uveče i naneo joj najteži poraz u njenoj istoriji u evropskim takmičenjima.

Kimih je na tom meču bio i asistent i strelac, pa čitav meč opisuje jednostavno kao "brutalan", a onda je dodao da je fokus između ostalog presudio.

- Teško je shvatiti da smo pobedili Barselonu 8:2. Bili smo toliko fokusirani od prvog minuta. Koncentracija je bila maksimalna do poslednjeg zvižduka sudije. Samo smo želeli da idemo napred i napred. Na kraju je došao taj neverovatan rezultat, ali ponavljam, još nismo gotovi - rekao je Kimih posle meča.

Njegov tim s pravom može da se nada finalu i tituli u elitnom takmičenju jer je bio među najubedljivijima ove sezone u LŠ.

Uprkos tome, i Tomas Miler, ali i ostali kažu da oni nisu došli tu da bi igrali i pobedili u četvrtfinalu ili polufinalu.

Sledeći protivnik Bajern Minhena će biti bolji iz okršaja Mančester Sitija i Liona koji se igra u subotu uveče.

Video: Ben ovaj put skrivio jedanaesterac, Spartak smanjio zaostatak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA